Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
86029380ht7.jpg
WTF?:nesum:

Кој можи да ми кажи линк од каде да го спуштам cs бидејки го спустив три пати сите се со вируси не можам да ги инсталирам..позз

Кој можи да ми кажи линк од каде да го спуштам cs бидејки го спустив три пати сите се со вируси не можам да ги инсталирам..позз
Проба од www.cs.kajgana.com? Ако не си пробал, еве ти линк за download.

Имам Проблем ако влесам на еден сервер други сервери одат само на еден сервер ми прајт несто проблем.Ако влесам на серверот тогас ако одам spectator тогас оди све ама ако влезам ца CT или T тогас ми касујт серверот connecting problem ке састанит серверот одма. Сто е проблемот ??????? ВЕ МОЛАМ НА ОДГОВОР. POZZ

Дур играм вака на сервериве гледам играчиве праа еден скок ама некако клекнуваат скокаат и се движат брзо. Како се прае тоа? :kesa: Обично на авп го праа

Дур играм вака на сервериве гледам играчиве праа еден скок ама некако клекнуваат скокаат и се движат брзо. Како се прае тоа? :kesa: Обично на авп го праа
Најверојатно зборуваш за silent run :toe:

Преку контролите:toe:

Бани хоп арно ама клечам и скокам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom