Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Зошто кога играм ми се појави ова:
rgh1231416925i.JPG
Ако идам Х ми се исклучи играта исто и ако идам ОК:nesum:
Имаш некој Error-Проблем во играта, како што кажа Аце, реинстал би требало да ти се среди.

как е сифрата за да имам 99-100 фпс оти преги бех у едни ком.видех едно написа сифра за фпс имасе 60 и ка га написа имасе 99до 100 :wink:

cssssssshe8.jpg

Втф шо ми излева флегов преку стим да играм на еден сервер види шо ми излева на некој не ми права проблем на некој ми права помош?:tapp:

Ај веке ако може да средам тоа околу ФПС-то.
Булет (МНА) има 256 Мb Рам + GeForce FX 5200 му лепа 100ка фпс.
Јас имам 800 Mb Рам + GeForce FX 5500 100 фпс имам само кога ке ја пуштам играта односно кога ке флезам на сервер ми пага и многу малку оди до 45/50 најмногу. Дај ако имате некое чаре да ми објасните нешто да помогнете ако не да зимам нешто појачување.
Ако може и со тоа да цепа 100ка не би земал за појачување затоа барам помош.

Фала однапред. :)

Ај веке ако може да средам тоа околу ФПС-то.
Булет (МНА) има 256 Мb Рам + GeForce FX 5200 му лепа 100ка фпс.
Јас имам 800 Mb Рам + GeForce FX 5500 100 фпс имам само кога ке ја пуштам играта односно кога ке флезам на сервер ми пага и многу малку оди до 45/50 најмногу. Дај ако имате некое чаре да ми објасните нешто да помогнете ако не да зимам нешто појачување.
Ако може и со тоа да цепа 100ка не би земал за појачување затоа барам помош.

Фала однапред. :)

Земи ја таа кантер што ја има тој, твојата ќе да е багувана (стара верзија некоја антика таму....)

Ај ако може од тебе како поинтелегентен да ми дадеш најновата верзија на ЦС со Пач и то.. :) Mwah =)

Пред малце ја симнав Кантер Страјк од тоа икончето горе што е, ја инсталирав, ја пуштам играта и по неколку секунди ме исфрла.Помош?

Пред малце ја симнав Кантер Страјк од тоа икончето горе што е, ја инсталирав, ја пуштам играта и по неколку секунди ме исфрла.Помош?

194 мислам дека е брза помош

Ај вака, ти помогни ми за ова па ја за твоето.

Стискам Ентер и не се случува ништо. Помош?!

194 мислам дека е брза помош

(мислиш те зезам? пиши повеќе детали бе!)

Заебант ниеден:)

Ја симнав значи од овој линк.
Се инсталираше се како што треба во ред.Ја пуштам играта и по неколку секунди ме исфрла.Тоа е:)

Заебант ниеден:)

Ја симнав значи од овој линк.
Се инсталираше се како што треба во ред.Ја пуштам играта и по неколку секунди ме исфрла.Тоа е:)

Најди си понова верзија со понов пач (v35) зашто таа на кајгана серверот е античка

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom