Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Дали некој има KEY за македонската кантер?????И СРЕКНА НОВА ГОДИНА НА СИТЕ А И НА МЕНЕ:toe::toe::vozbud::vozbud::pos2::pos2::smir::smir::jaj::jaj::pipi::pipi::kesa::kesa::nesvest::nesvest::tapp::tapp::drk::drk::pusk::pusk::wink::wink::baeh::baeh::nenene::nenene::back::back::nesum::nesum::salut::salut::uvo::uvo::tv::tv:

Штета што не работат болниците. :)

Дали некој има KEY за македонската кантер?????И СРЕКНА НОВА ГОДИНА НА СИТЕ А И НА МЕНЕ:toe::toe::vozbud::vozbud::pos2::pos2::smir::smir::jaj::jaj::pipi::pipi::kesa::kesa::nesvest::nesvest::tapp::tapp::drk::drk::pusk::pusk::wink::wink::baeh::baeh::nenene::nenene::back::back::nesum::nesum::salut::salut::uvo::uvo::tv::tv:

види на нет најверојатно го има..ако не контактирај со тие од ЕНТЕР преку маил или нешо друго мислам дека така го пракаа по мејл кодот.

Znae li nekoj Program so koj mozes da pravis cs mapi i dali imat tutorial za toa
ako ima nekoj informacija neka pisi ovde

има некој што знае да напраи мапа на ова , ако има нека стави слики да ѕирнеме , пошто имам некој проблем .

абе го глеав ја туториалот ама не го разбирам тоа што праи со стимот па затоа барам помош за тоа а после за мапа ќе се снаоѓам некако .

абе го глеав ја туториалот ама не го разбирам тоа што праи со стимот па затоа барам помош за тоа а после за мапа ќе се снаоѓам некако .

Не сум работел на вакви програми, па не знам како оди.
Само вака пребарав на гугл. Ако знае некој, нека помогне.

Зашто не сака да ми отвара некои мапи?
Како мислиш несака да ти отвара мапи?
Те исфрла кога флеваш на некој сервер?
Дај слика да видеме што ти вика, зошто те исфрла...

Втф не ми дава да отворам фајнд серверс... морам преку конзола да флезам на некој сервер...помош?:smir:

и на мене несака.. реинстал 2.. ама пак не бива нешто search servers..ама шо ке ми се други...:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom