Vetrence
...believe in yourself! :)
ако си Max Adsl лагира.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
eLemenTiX напиша:Кога ставам графит, ми излева бледа слика.
Значи го конвертирав во вад фајл, и други работи што се потребни.
Пред тоа имав еден друг графит се беше ок, а сега кога ставам, бледа слика.
Помош?
Фала однапред.
aj ako moze nekoj da mi kaze zaso koga ke vlezam vo nekoj server na pr.kgn 1 i posle koga ke vlezam u dr server pr.kgn deathmatch mi zaglavuva?!
aj ako moze nekoj da mi kaze zaso koga ke vlezam vo nekoj server na pr.kgn 1 i posle koga ke vlezam u dr server pr.kgn deathmatch mi zaglavuva?!
Зошто кога оклучувам Flex Anticheat не може да ми се оклуче од таму Counter Strike ? Еве ќе ви дадам и слика да видите дали има некоо чаре..Зошто сакам да играм малце на Маниа серверите и мора да имаш Flex Anticheat.И еве што ми пише кога одам "Start Counter - Strike 1.6 " :
Helpp,плссзз:smir:Фала однапред![]()
Фала:smir: И после во cstrike да го сместам ? нели ?Изгледа ти фали некој фајл filesystem.dll.
Побарај по google некој што игра на сервериве, ќе ти го реши проблемот.
Фала:smir: И после во cstrike да го сместам ? нели ?
da na vista sumНа VISTA си?
da na vista sum
OК, ќе пишам..сега во моментот инсталирам го одново Flex-от ..Реинcталирај fleх i cs но во други локации. Во дефулт може да ти оcтанат некои фајлови.
Fleх брише ce недозволено во играта. Ваљда и тој фајл. Штознам. Пробај па пиши што бидело.:smir: