Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Реинстал и јас имав таков проблем со реинстал се среди.,..

дали знае некој како да прикачам демо на youtube ?
1. Се регистрираш - на почетна страна горе има Sign Up
2. Се логираш
3. И одиш на youtube.com и на почетната страна горе во десниот агол кликаш Upload и си бираш кое видео го сакаш:helou:

1. Се регистрираш - на почетна страна горе има Sign Up
2. Се логираш
3. И одиш на youtube.com и на почетната страна горе во десниот агол кликаш Upload и си бираш кое видео го сакаш:helou:

абе човек не може пробав ако може да ми мсн (пп) Upload ти направи ако можеш ?Позз:helou:

abe brat mislam deka za na msn faka samo 3gp klipcinja ja imam staeno vise edno 10-11 razni site mi se 3gpp a dr formati sum probal nejkelo

абе човек не може пробав ако може да ми мсн (пп) Upload ти направи ако можеш ?Позз:helou:
Абе брат ми ти кажах дома 100 пати... dem.file тее снимката од демото.ке треба да се направа во друг фајл на пример mpeg.ili 3gp фајл.. За хелп ако може некој да ми каже преку коо програма да го направам фалјо за на јутуб.Позз

Абе брат ми ти кажах дома 100 пати... dem.file тее снимката од демото.ке треба да се направа во друг фајл на пример mpeg.ili 3gp фајл.. За хелп ако може некој да ми каже преку коо програма да го направам фалјо за на јутуб.Позз
Пробај преку youtube downloader, само незнам дали ке го препознае тој фајл. Пробај пак... ако не бива пиши ке ти кажам др програма:helou:
http://life1.page.tl/Со...tm?PHPSESSID=6a55efc0837d6784b96aa60c92813bc2
кликни на линкот и најдолу го имаш you tube downloader

STFU !!!!!!!!!

Што треба да пишам за кога ја палам кантер да ми се пали и конзолата автоматски да ми ја покажува одма по паленјето кантер? И како да напраам да не ми се изместуваат контролите стискам да се скока на 0 тоа дава како INS, ама не скока, така нешто и неможам никако да ги наместам, ако знае некој нека помага што побрзо.

Што треба да пишам за кога ја палам кантер да ми се пали и конзолата автоматски да ми ја покажува одма по паленјето кантер? И како да напраам да не ми се изместуваат контролите стискам да се скока на 0 тоа дава како INS, ама не скока, така нешто и неможам никако да ги наместам, ако знае некој нека помага што побрзо.
За болдираново , прво уклучи го копчето Num Lock на тастатурата па намести ги на 0 , 1 и тн. и да ти биди вклучено кога играш .:helou:

Сакаш да кажеш дека сеуште играш кантер на Стрелките, а не на W,A,S,D? :vozbud:

Да, така сум навикнат можам и на W,A,S,D ама почесто играм на стрелките. Нема везе тоа каде играш знам дека и еден од најдобрите во свет игра на стрелките тоа е навика ;) :salut:

Да, така сум навикнат можам и на W,A,S,D ама почесто играм на стрелките. Нема везе тоа каде играш знам дека и еден од најдобрите во свет игра на стрелките тоа е навика ;) :salut:

добро тоа нема мн веза од кај играш , како што кажа се е навика ,ама некако повеке лежи од w , a , s , d , повеке простор за раката имаш....
:salut:

добро тоа нема мн веза од кај играш , како што кажа се е навика ,ама некако повеке лежи од w , a , s , d , повеке простор за раката имаш....
:salut:
Па јас сум во тесно опасен, затоа играм на стрелките. :)
:pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom