Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Зашо да не е дозволено?
Прави нешто? Алак ми ја даде мене.. :)

Го менува целосно рекоил-от кога пукаш и не е препорачано доколку немаш добар пинг а и не е дозволено....Тоа е правило а остај ти алак што ти дал се гледа какви се "финти" користи...:helou:

aj ako znae nekoj da mi pomogne kako da go zgolemam fps /fps mie e kaj mene 60 imam 1 programce reforce toa mi dava 75 a kako da go napram 100 pomos neli moze da go napram 100 fps :toe:

fpshow-to495.jpg
кагебе еве ти...

fala aj ke vidam dali ke uspeam :wink:

yes yes yes fala sea super mie fps mi e 100 :smir:

Зошто кога се менува мапа повекепати ми излегува Could Not Connect To Server? досегане ми правеше откога излезе схе 5.4 ми се случува тоа? дали можеби е до схе?

Излезе 5.5, може до него ама ама ајде сега има ново белким нема да ти прави проблеми.. :)

ХАХАХАХА овој на дечаците им расправа хахахахаха:vozbud::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:

zdr na site:D vaka: ja praam najobicen server preku dedicated server i super e! e sega sakam da simnam amx mod x( najnovata verzija). dali moze nekoj da mi kaze od kade da simnam?? pozz do site!

Пиши на гоогле и ќе ти излезе све околу amx и како се инсталира ..

Вреди да се знае бе :)

дали знае некој како да прикачам демо на youtube ?

Еј луѓе, дај помагајте. Кога влагам на сервер (не само на кгн, општо), на секои 10 секунди ми се прави риконект. Ова ми го направи еден админ на еден друг сервер. Дај ако можете помогнете, кажите како да го средим ова срањево, или мора реинстал на ЦС???

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom