Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
probaj da si go smenes imeto da ne e isto so nekoj nick na admin oti taka moze da prae ako imas ist nick so adminot

G e G o напиша:

Да не ти е ова случајно CS: Source???
Или ти е некоја модифицирана CS 1.6.....

Едно од овие ќе да е сигурни, и тоа ти ствара проблеми...

mene nesto mi se javuva golem lag vo posledno vreme po 500 ne znam od nigde so se sluci...pomos?

Morbidnio напиша:
mene nesto mi se javuva golem lag vo posledno vreme po 500 ne znam od nigde so se sluci...pomos?

па сигурно нешто работат на интернетот, или имаш некој проблем со него... незнам до друго што може да биде :)

Зошто кога сакам да флезам на серверот на кајгана ми пише Сервер тимед оут .
Фала однапред.

Имаш проблем изгледа со интернетот..кога ти е слаба конекцијата понекогаш така прави..:helou:

Morbidnio напиша:
или имаш некој процес кој ја успорува работата на компјутерот, воедно и интернетот го успорува, а тоа може да ти биде некој вирус, Spyware, и сл, или ти е до интернетот. :)

isto taka i tuka ke pisam za kolku vreme se dobiva lozinkata odkako ke se aplicira za nea i dali ima veze sto sme napisale vo toa zasto sakame da igrame na serverot?? jas napisav zasto mi se igra counter strike:)

Еве ти го одговорот од Кенгур:
"моментално доделувањето е во сатус кво. кога ќе се почне со доделување ќе бидете известени по пп. како и да е не очекувај наскоро"

epa vaka:
eden moj drugar ima problem :back: na nekoj serveri (megu koj e i kajgana ne moze da cita sto pisuva) a na nekoj moze kazuvajte kako moze da se sredi problemot

ps. me mrzese da baram nis forumot za toa pomagajte :Q

FromSunWithLove напиша:
epa vaka:
eden moj drugar ima problem :back: na nekoj serveri (megu koj e i kajgana ne moze da cita sto pisuva) a na nekoj moze kazuvajte kako moze da se sredi problemot

ps. me mrzese da baram nis forumot za toa pomagajte :Q
следен пат нека не те мрзи, ке закржлавиш. нека си го инсталира пачот од www.cs.kajgana.com или нека најде некој понов.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom