Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
ZIKS напиша:
lol, има некој такви, ама добро е да има FF, и да наместат админите, кога ќе го пукне некој на некого, наместо на тој што бил погоден да му зема енергија, да му зема на тој што пукнал. :)

da, ima takvi modovi, moze takvo nesto da se stavi... posto bas e glupo koga doagjaat 5 dusi u edno tesno mestence i jas gi pukam site, i oni site frcat metci niz nivni lugje i samo jas gi primam :s

vcera so /ff na de_nuke potpuno mi eb*a mater. Niedna runda skoro ne izigrav kao sto treba. Ama i ja ne bev ko sto treba...

Што е ова добар играч на серверов не смее да има.Папаци ако некој им даде хед шот одма плачат читер и админот бан.Да ме насшло античит да ме избанирате и никад да не ме пуштите на серверот а не оваа папаци се жалат не знаат да играат губат што сум им јас крив што се ботови.

Problem so cmd name KOMANDATA

dali bi mozele da mi pomognete koga sum server vo LAN se slucuva da bilo koj vo mreznoto igranje so cmd name (ime) da mi menuva nick dali koze da mi kazete kako da go resam toj problem Blagodaram

[mod]нареден пат не отварај тема за секој проблем поединечно
kpbKENGUR[/mod]

mislim deka kengur koga ce go vidi ova .....

inaku ne znam

jas ke ti kazam kako...so KICK :)

VICKS напиша:
bi sakal da prasam dali nekoj znae da mi kaze koga igram vo lan koga sum server bilo koj od igracite mi go menuva imeto sa cmd name (ime) komadnata dali nekoj se ima sretnato so ovoj problem i kako da go resam blagodaram

Со командата CMD NAME XXXXX се мења името на тој што креирал, значи не креирај ти друг пат! :)

Поздрав!

VICKS напиша:
dali bi mozele da mi pomognete koga sum server vo LAN se slucuva da bilo koj vo mreznoto igranje so cmd name (ime) da mi menuva nick dali koze da mi kazete kako da go resam toj problem Blagodaram

Да, не креирај преку New Game туку преку hlds.exe.. прави дедикејтед сервер со друг порт (пр. 27016), и ќе можете сите да се конектирате, без да те заебаваат.

Pravam server preku hlds.exe ali ne go gledam sigurno ima nekoj problem dali imas idea sto bi mozelo da e a go izvadiv shortcut na destop i se ok startuva ali ne go gledam vo igrata

lol .. pa ako sakas da si go gledas serverot ke odis u FAVOURITES pa ADD SERVER i ke ja adnes IP na Dedicted serverot i ke si go gledas .. !

Па како не сум направил бе .. стави ја ип у адд сервер ке видиш дека ке можеш да го гледаш

Абе не бива на секој...ти ако си го гледал не значи оти сите ке го гледат! :helou:

Значи да повторам.. дедикејтед, со порт различен од 27015 (пр. 27016), ставен како LAN или Internet (self-explanatory), и forward-ирани портови (27015, 27016) на firewall/router. После тоа се конектираат со connect IP:PORT.

Работи
.

Imam eden problem!
Koga sakam da startuvam NEW GAME na kanter ne saka da mi okluce, izleguva edno Runtime Error! Program: C:\Program Files\Valve\hl.exe abnormal program termination i ima OK.
koga ke odam OK mi ja isklucuva igrata i me vraka vo WINDOWS..
ako znae nekoj vo sto e problemot pls neka kaze
blagodaram odnapred :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom