net_graph 0Како да вратам нормално, ни да ми покажува фпс ни да ми бидат бели буквите ????
ауу извини ...вие прилепчаните нај јаки сте "повеке од про" се сеќаваш на пивото што ми го должиш ?Не му замерувај него, си страда од умот, плус и набче е. :push:
Зајакот му рекол на магарето има големи ушиНе му замерувај него, си страда од умот, плус и набче е. :push:
Ха ха ха, демек јас болен од умов сум? За наб барем во споредба со тебе и со него не сум бухуху.Зајакот му рекол на магарето има големи уши![]()
![]()
![]()
![]()
и фиќото е побрзо од ферари и мерцердес....Ха ха ха, демек јас болен од умов сум? За наб барем во споредба со тебе и со него не сум бухуху.![]()
abe kako da snimam i gleda demo od C.S.
CEK MALCE koe ima record i koe ime ne te svakam?За да снимиш пиши во конзола „record име на демото“ , а за да го гледаш демото oтвори конзола и пиши „playdemo име на демо.dem“... Демо фајловите ти се наоѓаат во фолдерот „cstrike“ во фолдерот кај што ти е снимена играта... :helou:
Па уклучуваш кантер па отвараш конзола копчето врз таб се нарекува конзола потоа пишуваш record и името како сакаш да ти биде зачувано снимањето на пример record kajgana после кога ке сакаш да завршиш пак во конзола ке пишеш stop и името кое си го пишал предходно во вој случај stop kajgana после кај што ти инсталирана играта во кантер ке си го бараш името што си го пишал и после во конзола playdemo и името.CEK MALCE koe ima record i koe ime ne te svakam?