Swifty
Никола
Нека најдат друг сајт/линк каде што го има тој пач, доколку ептен неможете да се снајдете, известете ме, ке ви најдам. Ајт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Swifty напиша:Симни го пачот V.19 и ке немаш никакви проблеми. Можеш да го најдеш на www.cs.kajgana.com во секторот "downloads".
Поздрав.
Swifty напиша:Нема проблем, затоа сме тука.. :wink:
Сеа баш видов, пачот v.23 ги фака сите сервери, било кајгана, било инсомниа, све! За тие што имаат вакви проблеми, повелете:
http://www.intoxaid.com/index.php?site=files&file=3
MeToNo1[MkD] напиша:И овој од кајгана исто така , е закон . Мислам со него се ми фака на мене а и супер оди . Пробав со овој 1.28 абе запеза , не го бива несака ништо .
бтв - како беше ова шо се пишуваше у конзола за да можеш побрзина да ги менуваш оружјата ? на пример кога ке претиснам кец ми излева одозгоре пушката , а првин ке претиснев кец и одма се мени пушка а не да ми излегува сликичка горе .. Мислам дека свативте .. позз
копчето по дефаулт ќе си го видиш кај контролите, а сликите искачаа во кантер страјк фолдерот, ама незнам точно каде.ZOTE напиша:Сакам да прашам како да фатам слика од екранот додека играм кантер? и во која папка после да ја барам сликата. Јас колку што знам ф5 беше копчето но сликата нигде ја немаше. Па ако може некој да ми каже.
Janev напиша:zaso ne raboti 2 server
ZIKS напиша:епа вака сеа... Вчера ( Саботата ) го гледав на Ентер тој клипот со "светски познатиот гејмер" archie, и се замислив нешто...... Тој со слики покажува кој верзии ги игра на Кантер, првиот дел му беше снимен со Counter Strike 1.5, а вториот со Counter Strike 1.6, гледејќи ги инсертите, забележав дека него со ниедно оружје не му се треси нишанот. Значи, пука со која и да било пушка, оружјето му се треси, а нишанот не, а посебно велам за Deagle, и AK-47 ( Калашњиков ), бидејќи тие оружја највеќе се тресат. Па, сакав да прашам, дали и кај вас е исто како кај archie, ( не ви се треси нишанот ) или не, бидејќи кај мене, со кое оружје да пукам, ми се треси нишанот, а да не зборувам за AK-47 ( Калашњиков ) или Deagle. Чекам одговори.![]()
командата е за ширење на нишанот, јас зборувам за тресење на нишанот.crow напиша:ne sum siguren za sto zboruvas, ama dali mislis na "cl_dynamiccrosshair 0"?