Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Луѓе вака јас сум Матеј и си се сметам за добар цс играч али стварно добар :helou:. НЕКА ИДЕ СЕ У :drk: МИ СЕ КРЕВА ПИНГОТ 100-150 и не можам да играм лол :) не ми замеравајте ке испалам на живци сестра ми ме нервира ми иде да ја :tapp:. Имам : добар нет , блиски сервери, изгасен фб и мсн, не даунлоадирам, имам 2 лап топи на вајрлес ама пак играв едно време без проблем !!! Ризик фактор : -.-" нека иде се у ку*ац!!

Ај пошто си ДОБАР, ама СТВАРНО ДОБАР играш на цс (?!) ќе ти кажам:

Некој ти го цеди интернетот (wireless) додека ти играш, некој си сурфа/симнува/прави чуда.

пак јас :/ .. вака по шо два дена серверите на екстрим и табу беа не достапни не можев да влегувм пишуваше на нив not responding јас ги тргнав од favorites и пробав пак да ги додадам и не бива .. пробав да додадм други бива а на екстрим и табу серверите нејке да ги прима.. хелп ..

пак јас :/ .. вака по шо два дена серверите на екстрим и табу беа не достапни не можев да влегувм пишуваше на нив not responding јас ги тргнав од favorites и пробав пак да ги додадам и не бива .. пробав да додадм други бива а на екстрим и табу серверите нејке да ги прима.. хелп ..
Епа шо хелп сега
Ако толку си сакал да играш на тие сервери и ти биле омилени зошто си ги избришал
Ако биле недостапни 2 дена ,или ги смениле ИП адресите или ги укинале
Сигурно имаат некои веб страни или нешто па побарај ги за инфо ...

imam problemi so counter strike sekogash koga ja pustam ne gi cita bukvite na igrata
New Game
Find Server
Options
Quit
-----------------------------------
nisto od toa nema
i vo konzola koga pisuvam nisto ne dava
ja pustam preku konzola connect mi se pusta serverot stiskam TAB scorovi, nikovi ... nisto nema pomos
btw. gi instalirav site mozni verzii na cs nisto ne mi go resava problemot ve molam help :toe:

Aj nekoj da mi pomogne, vo kompjuteri koga oklu4uvam cs me povikaa da im ja slegnam mapata fy_snow i ja slegnav, i koga ja oklu4uvam eve sto se pokazuva i mi izleva od igrata..
173kuc.jpg

Може некој да ми каже од кај да ги најдам тие нови зумови на Снајпер нешто имало зелено , црвено итн:smir:

Код:
fpsbanana.com
повели друже имаш милиони избори

Као да го наместам тоа „Automatically switch to picked up weapons (if more powerful)“ да ми остане fixно т.е. да не го местам цело време коа ќе пуштам CS.

Нема бе другар што да правиш.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom