Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Problemot mi e od v4era.. koga ja uklu4am igrata i odam refres se ceka mn vreme do deka da se refresirat serverite i seto toa e bavno a isto primer da idam od find server do new game mn bavno odi strelkata so e problemot da ne znae nekoj :/ ?

Problemot mi e od v4era.. koga ja uklu4am igrata i odam refres se ceka mn vreme do deka da se refresirat serverite i seto toa e bavno a isto primer da idam od find server do new game mn bavno odi strelkata so e problemot da ne znae nekoj :/ ?

Пробај реинсталирај ја и/или пробај ја на друг РС да видиш дали е фалична инсталацијата.
Или најди си понова верзија со понов пач.

Како да сменам протокол? од 48 на 47...?

Имаш 2 решенија

1. Побарај си пач за протоколите (многу тешко дека ќе го најдеш) што ти дава опција да менуваш на кој протокол да ја стартува играта
2. Симни си кантер со постар пач (изгледа тебе ти е v40), има една верзија со 2та протокола, бираш со кој при стартување на играта.

од пред некое време димни бомби не ми испуштат дим односно не го гледам димот. мислам дека е до графичката али не сум сигурен. ако знае некој да помогне... за мене е подобро што не ги гледам ама админите мислат чит имам ме банираат :(:(

од пред некое време димни бомби не ми испуштат дим односно не го гледам димот. мислам дека е до графичката али не сум сигурен. ако знае некој да помогне... за мене е подобро што не ги гледам ама админите мислат чит имам ме банираат :(:(

Не играј со 16bit, играј со 32. До тоа е.

може пачот за покажување на Четот пошо вака го глеам како CS All Dead # итн..
ии како да ставам мој графит порано знаев сеа ако може туторијал фала !:back:

сеа уше само да ми кажете како можам да стаам сопствен графит ве молам :helou:

едит : и кога стискам CTRL ми се пушта Гугл Хром односно програма за сурфање па неможам да играм! :toe:

Може некој да ми каже зошто паѓа ФПС на 2 , 3 ,4 денес пола саат неможам да ја уклучам ! а немам ништо укл ни мозила ни ништо 1 ! :nesum:

П.С може некој да ми каже како да си го направам 100фпс..:nesum:

кога кле4ам не бива да скокнам одам во контролите use defaults и пак не бива .. ? хелп ?:smir:

кога кле4ам не бива да скокнам одам во контролите use defaults и пак не бива .. ? хелп ?:smir:

aбе брат4е ај провери си го config.cfg
ако не бидуе кажи поздрав брат4е

Луѓе вака јас сум Матеј и си се сметам за добар цс играч али стварно добар :helou:. НЕКА ИДЕ СЕ У :drk: МИ СЕ КРЕВА ПИНГОТ 100-150 и не можам да играм лол :) не ми замеравајте ке испалам на живци сестра ми ме нервира ми иде да ја :tapp:. Имам : добар нет , блиски сервери, изгасен фб и мсн, не даунлоадирам, имам 2 лап топи на вајрлес ама пак играв едно време без проблем !!! Ризик фактор : -.-" нека иде се у ку*ац!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom