Помош околу Counter-Strike (општо)

• Креатор на темата Креатор на темата tha CaspeR
  • Време на започнување Време на започнување
Па најверојатно програмата е во .RAR ФОРМАТ, а ти немаш WIN RAR на компјутетрот и затоа неможеш да ја отвориш :tapp:
Најверојатно ај сеа ќе симнам винрар и ќе пробам фала овој ми е нов пц на стариот знам имав на овој нема изгледа:uvo:

edit:go srediv toa do winrar bilo problemot i sega go instalirav i da go vklucam mi vika load error,try again i ne saka

да не имате некакви забранети помагала(чит,скрипти и тн) ставено во кантерот?

hmm....kak moze da aplaudiram skrinsotovi pls help :kesa:..zaa tava F5 da slikam znam ama za ponatama pomos ..

oн сака да праша каде да го најде принтот..ќе одиш програм фајлс кај што ти е инсталирана играта во валва па цстрике подоле ќе видиш принтови и ќе видиш каде се наоѓа твојот што го сакаш(имињата се според мапите може и така да ти заврши работа за побрзо).

Jas sakav da doznaam za toa so mi go rece Ace Element..fala i na 3 cata za pomosta :helou:

Дали може некој да ми прати по ПП линк од c.s 1.6 v35

Malku pomos ...neznam so e rabota...ama mi go snema ova hl i sea ne mi dava da flezam vo kanter...ako moze nekoj da mi kaze od kaj da reinstall cs ..:kesa:

Metono1[mkd];2111440 напиша:
Верзијата 35, мислам дека беше нешто грешка. Верзија 31, ако има некој нека ти даде линк, слегни ја.

v35 patchot ima kako nema ;O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom