- Член од
- 5 февруари 2013
- Мислења
- 444
- Поени од реакции
- 96
Ми капна секундарен лепак на дрвено биро (материјал иверица) одма го избриша со крпа и сега малце се познава како замачкано... дајте совет како да го отстранам лепакот позз
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не си требал да го бришаш.Требало да чекаш да се исуши и со скалпер ама само со ножот и полека да стругаш ама само лепакот.Ми капна секундарен лепак на дрвено биро (материјал иверица) одма го избриша со крпа и сега малце се познава како замачкано... дајте совет како да го отстранам лепакот позз
Никако, еве веке две години си носам дамка на трењерките од лепак...А супер лепак на тренерки?
Кога веќе е отворена за Супер Лепак за еден материјал, дај бар и за ова да искористиме.
Гуглав, ама слабо резултати финални. Пробував нешо, ама изгледа не биле тие хемикалии кои се потребни.
Затоа е темата Сакам да знам..............како да остранам супер лепак, ............затоа имаше таков мој одговор.Ми капна секундарен лепак на дрвено биро (материјал иверица) одма го избриша со крпа и сега малце се познава како замачкано... дајте совет како да го отстранам лепакот позз
Посолиго ( или како и да се вели) со сода бикарбона онаму каде лепакот не е здрвен , и после пак капниму од лепакот над сето тоа и да си немаш мака повеќе.Затоа е темата Сакам да знам..............како да остранам супер лепак, ............затоа имаше таков мој одговор.
инаку и мене ми се десило,кога лепев пластична чаша од блебдер,истече лепак и во осовината и никако да се очисти.
ама тоа од оној оригинален лепак,што чури кога лепиш,мириса и прсти може да залепиш.Најдобро да се осуши па стругање.
А сега пробав пластични очила да залепам и тоа лепакот кобајаѓи оригинал ништо не лепи - останува течен долго време.
Не верувам дека некако би можело целосно да се извади, но обиди се на тој начин што ќе истуриш сода врз местото, неколку капки вода и триј...... колку толку би требало да се извадиМи капна секундарен лепак на дрвено биро (материјал иверица) одма го избриша со крпа и сега малце се познава како замачкано... дајте совет како да го отстранам лепакот позз
пробај со ова јас си ги налепив со бизон лепак тренерките, веднаш втрив од тоа со зелената етикета, трзав некое време и после првото перење излезе.А супер лепак на тренерки?
Кога веќе е отворена за Супер Лепак за еден материјал, дај бар и за ова да искористиме.
Гуглав, ама слабо резултати финални. Пробував нешо, ама изгледа не биле тие хемикалии кои се потребни.