земи симни aida64
и оди на tools>system stability test
иклучи се да оптеретува и гледај температури на процесор и графика неколку минути
ако оде на 90 за чистење и менување паста е
Го симнав програмот, направив тест. Повели слика....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
земи симни aida64
и оди на tools>system stability test
иклучи се да оптеретува и гледај температури на процесор и графика неколку минути
ако оде на 90 за чистење и менување паста е
Tom Clancy`s Ghost Recon Wildlands ја играм. Тем. е 40 до 50степени.
Само на PES19 ми прави така. Играм 2 утакмици, исклучувам играта и ми дава плав екран.... иде до 100% и рестарт,
пробај со друга верзија на играта, можда е до кракот
Па CPY боговите бе, дечко.Јас ја имам рерзијата: 3DMGAME-PRO.EVOLUTION.SOCCER.2019-3DM
Ако имате некоја подобра. Пуштете линк.
Фала.
Немам играно иксбокс, али ако те занима што да земеш би те советувал пс4, со оглед на тоа што има каква таква заедница у Мк па можеш да менуваш игри, да купуваш и продаваш.Дечки некој со искуство у играње на двете конзоле, за дома, ПС4 или Иксбокс Оне??
па подеси контролер во самата игра. одбери гејмпад место тастатура во игратаНезнам дали е за тука прашањето. како и да е,зедов гембирт контролор за играње на игри на лаптопот си работи тоа се калибрација и све но кога оклучувам да играм неработи.прашањето ми е како да направам да работи.
Конкретно на Дум од 2016 ненајдов за да сменам.па подеси контролер во самата игра. одбери гејмпад место тастатура во играта
кај баш у fps игра најде со гејмпад да играш. нема замена таму за маус и тастатура. не ни подржуват повеќето fps гејмпадКонкретно на Дум од 2016 ненајдов за да сменам.
GTX 1050. некоја OC побарај, overclock и добар кулер. https://www.anhoch.com/product/43948/msi-pcx-geforce-gtx-1050-2gb-gddr5-oc-dvihdmidp-dx12Коа графичка картичка е најдобра до 9000денари која вреди да се купи? И дали ке игра игри како фифа и слично?
Јас гледав помеѓу GTX 1050TI 4GB i RX 560 4GBGTX 1050. некоја OC побарај, overclock и добар кулер. https://www.anhoch.com/product/43948/msi-pcx-geforce-gtx-1050-2gb-gddr5-oc-dvihdmidp-dx12
и ќе тера игри како фифа и слично
па оти рече до 9000ден. тие и не се баш 9000.Јас гледав помеѓу GTX 1050TI 4GB i RX 560 4GB