Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
God of War 3, ima li ispadnato za PC ?

Не знаев каде да пишам имам проблем со ассасин крид .. ја спуштив пред пола сат .. и ја инсталирав , инсталирав и пач тој v1.01 што е . али ја пѕштам играта и ми даунлоадира нешто 5гб големо апдејт некој убисофт аутопач! дајте како да почнам да ја играм или мора да се даунлоадира тоа ?

Не знаев каде да пишам имам проблем со ассасин крид .. ја спуштив пред пола сат .. и ја инсталирав , инсталирав и пач тој v1.01 што е . али ја пѕштам играта и ми даунлоадира нешто 5гб големо апдејт некој убисофт аутопач! дајте како да почнам да ја играм или мора да се даунлоадира тоа ?

Си ставил пач ама не си стаил крак најверојатно.

Ставив све .. тоа што беа фајловите во скидроу све ставив ..

Некој ја има инсталирано играва ??? Јас ја инсталирав пред 1 сат , го инсталирав и тој пачот што е и копирав све од скидроу фолдерот во играта .. и кога ке ја уклучам играта почнува од убисофт да се даунлоадира препач некој 5гб .Морално е тоа или не .. дај кажете некое чаре !
бтв ако има ваква тема нека ја спои некој админ .. ме мрзеше да барам.

^^ Истово ќе ти го пишев али ај... да пачот мораш да го симнеш ако ја би ти препорачал да не го симињаш зашто многу луѓе имале проблеми со кракување на тој пач

значи шифт и делит да и мавнам да не ми фаќа место џабе 8гб :D

Кој пач го стави? Стави го последниот што ќе го најдеш, јас не сум имал никаков проблем со ниту еден пач.

Assassins.Creed.Revelations.v1.01.Update Ова го имам последно .. и кога ке ја уклучам се појавува ова Untitled.png

Стај го последниов пач 1,03 мислам дека е верзијата еве точно како се вика Assassin’s Creed Revelations – The Lost Archive DLC

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom