Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Некој да ми објасни како да играм ГТА: Сан Андреас на интернет, сакам со другарчињата да играме, слушам нешто можело мафии да се прават и слично.
Дали е сигурно за играње, дали има вируси, и све што како да инстлирам за да играм.

Истотака ми треба упатство како да играм на нет НФС:Мост Вантед, се упутства, на што да пазам, има ли вируси, кој програм да се користи и слично.
Фала однапред.

Луге ми треба помош околу една игра.Играта ја играв пред 4-5години,не се секавам на нејзиното име(тоа е проблемот).
Се секавам дека играта беше со човек(по кој мислам дека играта го добила името).Играта е со стратегиска со тепање со суштества од грчката митологија,знам дека последен треба да го убиеш Зевс.Кој е насловот на играта?

Луге ми треба помош околу една игра.Играта ја играв пред 4-5години,не се секавам на нејзиното име(тоа е проблемот).
Се секавам дека играта беше со човек(по кој мислам дека играта го добила името).Играта е со стратегиска со тепање со суштества од грчката митологија,знам дека последен треба да го убиеш Зевс.Кој е насловот на играта?
На што ја играше ?

god-of-war-2-wallpaper.jpg

Да God of War 2 е ако си ја играл со емулатор ...

Па друга ваква и незнам.Јас знам дека Кратос се тепа против боговите.

Па друга ваква и незнам.Јас знам дека Кратос се тепа против боговите.
Не е таа.Се секавам дека играта е именувана по главниот јунак во неа.Значи играта се вика како јунакот со кого се тепаш.
Морам да дознаам како се вика.

Помош ве молам. Ја инсталирам Симс 2 Open for Business и кога е при крај инсталацијата ми бара некое си 4то цеде од симс 2. Незнам што е ова. Ај некој ако знае како да го средам ова нека ми помогне :(
sims.jpg

Помош ве молам. Ја инсталирам Симс 2 Open for Business и кога е при крај инсталацијата ми бара некое си 4то цеде од симс 2. Незнам што е ова. Ај некој ако знае како да го средам ова нека ми помогне :(
Прегледај го приврзокот 42709

A на колку цедиња ја имаш играта? Инаку пробај да ја инсталираш откако ќе го исклучиш нетот.

зошто кога на Counter Strike пишам на пример /top15, /top не ми излева .. т.е излева, ама само црно е , не пишува ништо :(
како да го средам??

Кога ја играм портал 2 cpu usage ми е 100% цело време и играта се гаси на некои пола сат. Конфигурацијата ми е
Core 2 duo @ 2.8GHz
Ati hd 4670 1GB DDR3
4GB DDR2 RAM
До што може да е проблемот и дали со апдејтите на играта ке се подобри ова?

Кога ја играм портал 2 cpu usage ми е 100% цело време и играта се гаси на некои пола сат. Конфигурацијата ми е
Core 2 duo @ 2.8GHz
Ati hd 4670 1GB DDR3
4GB DDR2 RAM
До што може да е проблемот и дали со апдејтите на играта ке се подобри ова?

Да ќе се подобри......јас од кога ја апдејтирав ниеднаш не ми падна.

момци имам проблем. еден другар ми ја даде на CD cities XL 2011 .јас ја инсталирав но кога треба да ја приклучам ми пишува да ја активирам и нешто бара некакви кодови и сериски броеви . ако знае некој нека помогне бидеќи не сум по овие работи :icon_roll

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom