Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Каков оперативен систем користиш и кој сервис пак го имаш (може да провериш со десен клик>my computer>properties и во делот каде ти пишува system ќе прочиташ кој сервис пак го имаш.Имав сличен проблем со HAWX.Односно имав сервис пак 2 на XP-то а играта бараше сервис пак 3.Ми бараше околу 2-3 фајлови да ги симнам а потоа КОРУН ме просветли (господ здравје да му даде) дека ми треба сервис пак 3.

Ко го стадов фајлов прво ми напиша "download latest driver from nvidia bla bla bla" и после ми идаше "Metro 2033 No Responding" нешо таму глупости. Го инсталирав последниот драјвер и ми излегвит сега само то "No Responding".

SS:
Прегледај го приврзокот 30150

DirectX + најнов драјвер за графичката + најнов PhysX

DIrectX сега го инсталирав, а PhysX го имав инсталирано. Го инсталирав пред 1сат најновиот драјвер и ми правеше проблеме на некои игри т.е. CS и PES2010 ми сецкаше, па го избришав.

И да, сега може да се игра играта... :)

Ako moze nekoj da mi pomogne okolu Hitman 2. Ja ima igrano nekoj. Aj ako mozete pisete mi, ako ne, da ne objasnuvam ovde za dzabe :toe:

Значи ја играм assassin's creed I и додека играм на сред игра ми излегува Dont Send и ке ми се иклучи пак ке ја уклучам ке играм пола можеби и саат а некогаш за 10 мин и пак истоит проблем...Некое решение?

Веројатно ја имаш првата верзија.Можеш да влезеш во Ерусалим?

Ја спуштив ,,2010 FIFA World Cup,, .Проблемот е што е .iso формат и не можем да го отворим. Пробав со PowerISO, Deamon Tools, Magic ISO Maker и слични некој но пак неможе :S
Некое друго програмче? :nesum:

Ја симнав ГТА4 и кога ја укл ми пише "GTA IV FATAL ERROR: Invalid resource detected - Please re-install the game"
Мора да се ре инсталира или некое друго чаре да може?

[zEUs];3615019 напиша:
Ја спуштив ,,2010 FIFA World Cup,, .Проблемот е што е .iso формат и не можем да го отворим. Пробав со PowerISO, Deamon Tools, Magic ISO Maker и слични некој но пак неможе :S
Некое друго програмче? :nesum:

:nesum::nesum::nesum:

Подетално?Што ти прави кога пробуваш да го екстрактираш?

Скриншот ако може?Веројатно фајлот не работи.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom