Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Хаха, крак нема уште, тоа што си го ставил се само проби за КРАКУВАЊА, ама ништо успешно. UBISOFT доста размислувал во делот на заштитата

А ако излезит кракот да го копирам и немат да е бело така?.

А ако излезит кракот да го копирам и немат да е бело така?.

АКО....како што се одвиваат до сега работите, или нема да излезе, или UBISOFТ ке ја тргнат заштитата (поради Х причини)

Кога тогаш ќе попуштат.Секоја игра била кракната.Порано или подоцна ќе биде.

Ја стартувам Just Cause 2, но ништо не се случува, any ideas?

Да...прво направи UPDATE на DirectX, после стави го кракот на RELOADED, стартувај ја играта, изиграј малце и излези (не можеш да правиш SAVE, има BUG), стави го кракот од SKIDROW и пушти ја со RUN AS ADMINISTRATOR, јас вака успеав да ја уклучам, а да и не ја уклучувај преко SHORTCUT-от, него влези каде ти е инсталирана и подгни ја од таму (JustCause2-game, или така нешто)

го ставив само кракот од скидроу, тој што го имаат аплоадирано посебно :) tnx anyway :smir:

Да предложите некое НАЈПРОСТО програмче за Team Speak? Значи доволно е да може повеќе души одеднаш да праат муабет, толку.

Тројца сме, додека играме да се слушаме преку некое такво програмче :)

ЕДИТ: Пробани ми се XFire, Ventrilo и TeamSpeak 3.

Други некои?

Да предложите некое НАЈПРОСТО програмче за Team Speak? Значи доволно е да може повеќе души одеднаш да праат муабет, толку.

Тројца сме, додека играме да се слушаме преку некое такво програмче :)

ЕДИТ: Пробани ми се XFire, Ventrilo и TeamSpeak 3.

Други некои?

Mumble. Поедноставно е од Team Speak и Ventrilo ама не и од Xfire.

Инсталирав dirt2, кликам 2 пати на иконата не се случува ништо, кракот е ставен, верзијата е од релоудет од замунда,
да напоменам играта претходно ми беше инсталирана и стартуваше без проблем со истиот крак.

:toe:

Инсталирав dirt2, кликам 2 пати на иконата не се случува ништо, кракот е ставен, верзијата е од релоудет од замунда,
да напоменам играта претходно ми беше инсталирана и стартуваше без проблем со истиот крак.

:toe:

Дај малце подетални информации, викаш дека работела, но која е причината на новата инсталација, т.е. дали си правел формат или repair, пробај друг крак симни, или ако има некој апдејти стави со соодветниот крак

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom