Помош и совети

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Вирус или гарена.И мене ми се има дешавано гарената да ме дисконектира,да ми падне или да ми праве лаг.А имам солиден интернет и компјутер.

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Барам една игра што ја играв како дете низ флипернициве, нешто како Street fighter. Се викаше Soul Edge. Ја нема по дисковиве со емулатори за стари игри како mame32. Знае некој каде да ја најдам?

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Барам една игра што ја играв како дете низ флипернициве, нешто како Street fighter. Се викаше Soul Edge. Ја нема по дисковиве со емулатори за стари игри како mame32. Знае некој каде да ја најдам?
Играва ја играва на PS1, значит ја немат на mame32 или такви игри, бидејќи не е баш "флиперска" :). Ќе побарам на нетов торент, но за емулатори не се разбирам многу.

Или пак почекај, некој поупатен од мене ќе ти пишит шо како да напрајш... :)

Член од
17 јануари 2009
Мислења
2.814
Поени од реакции
4.666
Играва ја играва на PS1, значит ја немат на mame32 или такви игри, бидејќи не е баш "флиперска" :). Ќе побарам на нетов торент, но за емулатори не се разбирам многу.

Или пак почекај, некој поупатен од мене ќе ти пишит шо како да напрајш... :)
Знам дека ја има на PS1 или PS2. Ама тоа се понови верзии... :)
Јас барам една од 93 - 94 која беше баш „флиперска“.

Член од
27 април 2009
Мислења
2.482
Поени од реакции
1.669
Знам дека ја има на PS1 или PS2. Ама тоа се понови верзии... :)
Јас барам една од 93 - 94 која беше баш „флиперска“.
Неубо сме се разбрале :). Можит да ми дајш линк од gameplay-от на играта?

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Играва Battlefield: Bad Company 2 двапати ја симнувам од различни места и пак истиот проблем...
А проблемот почнува одма при самото инсталирање односно на сам почеток... Пред да почне да се инсталира играта прво треба да се инсталира Microsoft visual c++ и тука застанува и ми кажува дека инсталацијата е прекината... Дали е проблемот со мојот компјутер или со инсталацијата за c++...??? А не ми се верува дека е проблем со компјутеров... Еве сега ја играм METRO 2033 и нема никаков проблем... ПОМОШ... Знае ли некој...???

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896
Пробај сими ја најновата верзија од microsoft c++.Ако не бива дај скриншот.

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Пробај сими ја најновата верзија од microsoft c++.Ако не бива дај скриншот.

Ништо брат... Еве неколку скриншотови за да видиш што е проблемот...

СКРИНШОТ 1

СКРИНШОТ 2... Прво нешто што почнува да се инсталира е токму тоа C++ 2005 ...

СКРИНШОТ 3...

Тоа е друже... Ако знаеш помогни...
А оваа слика подоле е кога пробав самостојно без играта да го инсталирам C++ ...дава нешто друго... :toe:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Ништо брат... Еве неколку скриншотови за да видиш што е проблемот...
Ај прво рестартирај го комјутерот. Па пробај пак рачно да го снимиш C++ Redistributable. Ако не тргни, симни го од овде

Ако чини не читај понатаму. Инстлирај си ја играта. Ако не читај

Отвори regedit како админ. (Отвори Start -> пиши regedit, па десен клик и Run as admin)
Лево оди на HKEY_LOCAL_MACHINE\COMPONENTS
И лево избриши ги следниве клучеви (како папки изгледаат во регедит)
PendingXmlIdentifier
NextQueueEntryIndex
AdvancedInstallersNeedResolving

Исклучи го regedit. Рестартирај го комјутерот пак.
---------------------------
Ова погоре е преземено од страниците на Мајкрософт

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Ај прво рестартирај го комјутерот. Па пробај пак рачно да го снимиш C++ Redistributable. Ако не тргни, симни го од овде

Ако чини не читај понатаму. Инстлирај си ја играта. Ако не читај

Отвори regedit како админ. (Отвори Start -> пиши regedit, па десен клик и Run as admin)
Лево оди на HKEY_LOCAL_MACHINE\COMPONENTS
И лево избриши ги следниве клучеви (како папки изгледаат во регедит)
PendingXmlIdentifier
NextQueueEntryIndex
AdvancedInstallersNeedResolving

Исклучи го regedit. Рестартирај го комјутерот пак.
---------------------------
Ова погоре е преземено од страниците на Мајкрософт
Се правев како што ми опишуваш, ама ги нема тие што треба да ги избришам... Еве види....

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Се правев како што ми опишуваш, ама ги нема тие што треба да ги избришам... Еве види....
Хмм.. А го рестарира комјутерот? ова секако мора

И, колку што прочитав проблемот настанувал при проблематичен Windows Update. Ај пробај пушти го Windows Update да се апдејтува да си ги среди работите. Ако немаш Service Pack 2 секако да го снимиш. (за да видиш дали го имаш Десен клик на comuter>Properties) Windows Update треба да го сними ако го немаш.
И нека си симни останати апдејти. (Recommended и Critical што се означени)

RedStar

PC GAMER
Член од
4 октомври 2009
Мислења
231
Поени од реакции
50
Хмм.. А го рестарира комјутерот? ова секако мора

И, колку што прочитав проблемот настанувал при проблематичен Windows Update. Ај пробај пушти го Windows Update да се апдејтува да си ги среди работите. Ако немаш Service Pack 2 секако да го снимиш. (за да видиш дали го имаш Десен клик на comuter>Properties) Windows Update треба да го сними ако го немаш.
И нека си симни останати апдејти. (Recommended и Critical што се означени)
Мислиш VISTA Service Pack 2...??? Јас ја имам VISTA-Ultimat...
А незнам како се прави Windows Update... :toe: Ај подетално те молам... :smir:

Член од
17 јануари 2009
Мислења
1.346
Поени од реакции
184
Ја спуштив фул верзија Асасин 2 и ми побара код,па чачкав на нет и најдов,ја пуштив играта и таа женската рече да седнам на то ко кревет шо е и после требит да се напрет ко бела слика и да почнам,арно ама чекав појке од 10 мин и уште седеше белата слика.Помош,дали е до кракот или нешто др.

ONE

Член од
21 декември 2008
Мислења
895
Поени од реакции
64
Ја спуштив фул верзија Асасин 2 и ми побара код,па чачкав на нет и најдов,ја пуштив играта и таа женската рече да седнам на то ко кревет шо е и после требит да се напрет ко бела слика и да почнам,арно ама чекав појке од 10 мин и уште седеше белата слика.Помош,дали е до кракот или нешто др.
Хаха, крак нема уште, тоа што си го ставил се само проби за КРАКУВАЊА, ама ништо успешно. UBISOFT доста размислувал во делот на заштитата

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Dali nekoj mozi na PP da mi prati crack za PES&WE 7(znaci da ne gi buni nekoj igrata e PES 7) Ako ima nekoj ve molam za pomos ili da mi kazete kade bi mozel da najdam crack za ovaa igra.Vi blagodaram:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom