Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Помош со Burnout (TM) Paradise The Ultimate Box kako да ја пуштам на single player , цело време ми излегува оваа ...

untitlqqq.jpg

re-install и готово:)

дали има некој пач и дали постои за најнови трансфери и други работи на лига на шампиони уфеа 2006/2007 ако нема за уфеа дали има за фифа 2007 трансфрери и тн. ако има некој нека казе.фала позз:helou:

Ја играл ли некој CODE OF HONOR 3?
Ај кој ја прошол нека пише кај е тој вториот експлозив доле во гаражата во Петровата вила.......никако да го видам.......:nerv::nerv:

Aman pomagajte odma onaa gta iv na windows 7 ja igrav ama koga ke vrtev levo ili desno ke zakocese pa morav patch da klam ama ja izbrisav pa pak ja instalirav pak sve isto napre ama zakocvit ,si rekov da ne do rezolucijata ama i na najmala ja kladov pak isto.

На Sims 3 на инсталот ми дава едно FileBuilt (така нешто беше) и Invalid Function. Ќе отидам Retry ќе продолжи инсталот и пак ќе ми го даде тоа. Цело време идев Retry и на крај помина целото за инстал ама не се гаси играта. Некое чаре како да ја средам?

На Sims 3 на инсталот ми дава едно FileBuilt (така нешто беше) и Invalid Function. Ќе отидам Retry ќе продолжи инсталот и пак ќе ми го даде тоа. Цело време идев Retry и на крај помина целото за инстал ама не се гаси играта. Некое чаре како да ја средам?

da ne imat ingore ili ignore ako imat odi na to ako ne odi kade so se instalirat igrata i nonstop regres pa probvi retry ili ingore ako imat deka i kaj mene gta iv taka nesto mi zaebavase pa morav taka.

Ја спуштив Half Life 2 и ми го пишува ова:
82021533.jpg

Чаре? Крак? :toe:

Неможам да го пуштам хамачито на Windows 7 ми дава Fail to connect to Hamachi network adapter ,,, Може ли некој да ми помогне?

Ја спуштив Half Life 2 и ми го пишува ова:
82021533.jpg

Чаре? Крак? :toe:

Тој предпоследниот фајл во листава, отвори го со Notepad / Word Pad и прочитај таму.

Тој предпоследниот фајл во листава, отвори го со Notepad / Word Pad и прочитај таму.
24167083.jpg

Не разбирам. Овде како шо гледам пишува да го активирам "Install.exe" ама како шо гледам во фолдерот немат нишо такво нешто. И после нишо не разбирам шо сакат да кажит.
Помош, пак? :smir:

24167083.jpg

Не разбирам. Овде како шо гледам пишува да го активирам "Install.exe" ама како шо гледам во фолдерот немат нишо такво нешто. И после нишо не разбирам шо сакат да кажит.
Помош, пак? :smir:

Ете пишува убаво:

Извади shortcut од hl2.exe надвор на desktop, оди properties на него и во делот Target допиши го ова:

-steam -console

Значи (пример) ако играта ти е во C:\Games\Half-Life 2\hl2.exe ти треба да го направиш да биде:

C:\Games\Half-Life 2\hl2.exe -steam -console

(После hl2.exe има простор - SPACE)

Ете пишува убаво:

Извади shortcut од hl2.exe надвор на desktop, оди properties на него и во делот Target допиши го ова:

-steam -console

Значи (пример) ако играта ти е во C:\Games\Half-Life 2\hl2.exe ти треба да го направиш да биде:

C:\Games\Half-Life 2\hl2.exe -steam -console

(После hl2.exe има простор - SPACE)

Не можит. :S
14038505.jpg

Правам исто како шо ми кажвиш ама немојт нешо... :nesvest:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom