Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ја спуштив Симсот 3, ја инсталирав, ама ко ќе ја приклучам играта, ми излегва ова:
62623507.png

Сто регистрациски кодови пробав, и ниеден не одговара.
Кажете ми кој код треба да го ставам.

Однапред благодарам (:

Исто ми правеше, јас ова го решив така што кракот најверојатно се наоѓа во GameData или Game ќе го најдеш кракот TS3 копирај го во сите папки и замени го со веќе постоечкиот и после ќе можеш да играш.

Основна работа:

1. Копираш кракот (најчесто .EXE фајл, или повеќе фајлови)
  2. Наоѓаш shortcut иконата што е на десктоп
  3. Одиш десен клик - пропертис - клик на Find Target / Open file location
  4. Ти отвара фолдер и тука правиш PASTE на кракот.

Да му се сневиди, не знаете крак да ставите.

Исто ми правеше, јас ова го решив така што кракот најверојатно се наоѓа во GameData или Game ќе го најдеш кракот TS3 копирај го во сите папки и замени го со веќе постоечкиот и после ќе можеш да играш.

Фала многу, сега се игра. :smir:

Основна работа:

1. Копираш кракот (најчесто .EXE фајл, или повеќе фајлови)
  2. Наоѓаш shortcut иконата што е на десктоп
  3. Одиш десен клик - пропертис - клик на Find Target / Open file location
  4. Ти отвара фолдер и тука правиш PASTE на кракот.

Да му се сневиди, не знаете крак да ставите.

Извини, не сме сите учени :smir:

Ај дајте ми ја и мене SIMS 3... Имам еден торент кој ми го дадоа, ама се прекинува дава "ERROR"... Има некоја грешка... Има ли друг...???

Ај дајте ми ја и мене SIMS 3... Имам еден торент кој ми го дадоа, ама се прекинува дава "ERROR"... Има некоја грешка... Има ли друг...???

Пратено одличен торент, следен пат побарај во соодветната тема :)

Кој знае како се ставаа ботови на CS македонската верзија ???

Кој знае како се ставаа ботови на CS македонската верзија ???

мислиш на оваа што е од кај 2001 година или на таа што ја има правено Hijack Hacker, модификацијата на 1.6 ?

1. Отвори конзолата и пиши add_bot или bot_add (не ми текнува како беше точно, али некое од овие две беше). Или претисни H па во менито за Ботови избери Додај..
2. Ако е таа од Hijack Hacker, онда или у конзола пиши bot_add или кога креираш New Game горе иди во табот Bots и намести си колку да влезат, во кој тим да влезат и сл.

мислиш на оваа што е од кај 2001 година или на таа што ја има правено Hijack Hacker, модификацијата на 1.6 ?

1. Отвори конзолата и пиши add_bot или bot_add (не ми текнува како беше точно, али некое од овие две беше). Или претисни H па во менито за Ботови избери Додај..
2. Ако е таа од Hijack Hacker, онда или у конзола пиши bot_add или кога креираш New Game горе иди во табот Bots и намести си колку да влезат, во кој тим да влезат и сл.

E фала на брзиот одговор :) не е за мене преку телефон ме прашуваа па за тоа овде пишав еве ти една репутација :helou:

Де бре глеам овде повеќе читате и пишете..
Де помогнете ми ве молам ..
Имам ја пес6, инсталирано, ја играм..
И кога одам Host, значи за да креирам после одам Network, одам пишам password и не бива да одам connect?
Што е работата?
Ако ми кажувате за тава djmanga што има објаснато тоа он ми го направи пред да ја имав пес6..
Или ајде некој нека ме запише на мсн да ја управиме..
ВЕ МОЛАМ!

Проблем со Call Of Duty World At War

Проблем со Call.Of.Duty.World.At.War

Играта се инсталира добро, ја играв и завршив 8 мисија, кога се полни loading... за 9 мисија играта ми исклучува и ми се јавува овој Ерор:

Кој се разбира што е проблемов. :S

34yy0d3.jpg

k98e93.jpg

Направи како што ти пишува, види во ридми фајлот за евентуално решение. Ако не, инсталирај DirectX9 доколку имаш windows xp, а ако имаш Vista, инсталирај DirectX 10

Ја симнав Spider Man 3, ама незнам како да ја инстралирам, а statusQuO ми потврди дека може да се игра играва. Во тоа шо го спуштив има само еден фајл. Знам дека требит некако да му напрам mount на тој фајл, со Daemon Tools или незнам со некоја друга програма, ама незнам како да го напрам тоа шо е mount. Па, ако може некој да објаснит? :smir:

Ево и слика од фајлот, за секој случај: :)
37696156.jpg

П.С. statusQuO, да не те замарам само тебе, нека помошат нешо и другиве. :baeh::)

Ја симнав Spider Man 3, ама незнам како да ја инстралирам, а statusQuO ми потврди дека може да се игра играва. Во тоа шо го спуштив има само еден фајл. Знам дека требит некако да му напрам mount на тој фајл, со Daemon Tools или незнам со некоја друга програма, ама незнам како да го напрам тоа шо е mount. Па, ако може некој да објаснит? :smir:

Ево и слика од фајлот, за секој случај: :)
37696156.jpg

П.С. statusQuO, да не те замарам само тебе, нека помошат нешо и другиве. :baeh::)

На Демоун Тулс незнам како иде точно менито, али еве на Power ISO како треба.
Стартувај го PowerISO Virtual Device, ќе ти се појави долу кај саатот... десен клик > Mount Image to Drive и избери го овој фајл.
Лоадирам ти е имејџот и шибај. Или само ќе се вклучи доколку има ауто плеј, ако не ќе треба мај компјутер и обично стартувај ја инсталацијата

На Демоун Тулс незнам како иде точно менито, али еве на Power ISO како треба.
Стартувај го PowerISO Virtual Device, ќе ти се појави долу кај саатот... десен клик > Mount Image to Drive и избери го овој фајл.
Лоадирам ти е имејџот и шибај. Или само ќе се вклучи доколку има ауто плеј, ако не ќе треба мај компјутер и обично стартувај ја инсталацијата

Одам десен клик долу десно, десен клик, одам Mount Image to drive [G:] <No media> и одам кај локацијата на фајлот, ама го немат фајлот.

Пробав и на фајлот десен клик > Add to image file > одбирам .daa (бидејќи само тој можам, другите два требит нешо да се регистрирам*) и одам кај то фајлот .daa, ама нишо, истото се појавува т.е. PowerIso. :toe:
Чаре?

*дан требит да се регистрирам, па да одберам од другите два фајла т.е. .bin или .iso ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom