-={K-O-R-U-N}=-
Wanna play a game?
- Член од
- 14 февруари 2007
- Мислења
- 13.045
- Поени од реакции
- 3.301
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.facebook.com
Што оперативен систем имаш?
Windows 7
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што оперативен систем имаш?
Windows 7
error code 13 results in corrupted save i believe, there should be a backup or the previous save file, delete the normal one and remove the .backup from the extension of the other and try loading that, it will be old but better than starting over.
save folder is C:\Users\"your name"\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Saves
@-={K-O-R-U-N}=-
Тоа ќе им се деси на сите, дали порано или подоцна, поготово тие што користат Windows 7.
За прва помош пробај да го искористиш упатството во цитатот кое што го најдов на еден странски форум.
Ја инсталирав играта "Men of war" и се е супер, само што кога отидов да го копирам кракот, антивирусот ми регистрира тројанец... ДАЛИ НЕКОЈ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ДОБАР КРАК ЗА ИГРАТА...??? Да ми каже од каде да го симнам...
Фала...
Знае некој како да ја играм онлине, инсталирав Patch 1.2, ми излегуваат сервери, пробам да се уклучам ми излегува ова на сликата
А играта е......
Знае некој како да ја играм онлине, инсталирав Patch 1.2, ми излегуваат сервери, пробам да се уклучам ми излегува ова на сликата
![]()
Ја немаш играта оригинал, што значи дека немаш сопствен ЦД-Key, па затоа тој код што го користиш сега е употребен, (во моментот некој друг го има, и игра со него). Така да, неможеш да играш cod4 онлајн на секој сервер. Ке мора да играш на cracked serverѕ, за кои не се потребни ЦД-Keyѕ. Побарај на гугл листа на кракувани сервери за играта. Кога ке го видиш IP-то на серверот, уклучи ја играта, стисни го копчето под ESC ( ` ), и напиши: connect <тука внеси ја IP-адресата> и кликни ентер. Завршена работа![]()
Неможи да се стави друг Цд кеј што ќе е валиден?
и ако може да пратиш некој кракнат сервер, што знајш дека се игра сигурно
А што е па сега ова v 1.7. Patch треба оваа верзија?
![]()
може ли да ја играм фифа 2009 на овој ком.
Pentium 4 dual core 1.8 ghz
RAM 1 GB
graficka-GeForce 9400 GT 521 mb
може ли да ја играм фифа 2009 на овој ком.
Pentium 4 dual core 1.8 ghz
RAM 1 GB
graficka-GeForce 9400 GT 521 mb
http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest