Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
@-={K-O-R-U-N}=-
Тоа ќе им се деси на сите, дали порано или подоцна, поготово тие што користат Windows 7.
За прва помош пробај да го искористиш упатството во цитатот кое што го најдов на еден странски форум.

error code 13 results in corrupted save i believe, there should be a backup or the previous save file, delete the normal one and remove the .backup from the extension of the other and try loading that, it will be old but better than starting over.

save folder is C:\Users\"your name"\Documents\Electronic Arts\The Sims 3\Saves

@-={K-O-R-U-N}=-
Тоа ќе им се деси на сите, дали порано или подоцна, поготово тие што користат Windows 7.
За прва помош пробај да го искористиш упатството во цитатот кое што го најдов на еден странски форум.

Го знам ова, али си го опраив проблемот.

Одам на Save As.. и секогаш одбирам ново име за сејвот.

Ја инсталирав играта "Men of war" и се е супер, само што кога отидов да го копирам кракот, антивирусот ми регистрира тројанец... ДАЛИ НЕКОЈ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ДОБАР КРАК ЗА ИГРАТА...??? Да ми каже од каде да го симнам...

Фала...

Ја инсталирав играта "Men of war" и се е супер, само што кога отидов да го копирам кракот, антивирусот ми регистрира тројанец... ДАЛИ НЕКОЈ МОЖЕ ДА МИ ДАДЕ ДОБАР КРАК ЗА ИГРАТА...??? Да ми каже од каде да го симнам...

Фала...

Види си инбокс... :)

Знае некој како да ја играм онлине Call Of Duty 4, инсталирав Patch 1.2, ми излегуваат сервери, пробам да се уклучам на некој сервер ми излегува ова на сликата

biuee0.jpg

Знае некој како да ја играм онлине, инсталирав Patch 1.2, ми излегуваат сервери, пробам да се уклучам ми излегува ова на сликата

А играта е......

Знае некој како да ја играм онлине, инсталирав Patch 1.2, ми излегуваат сервери, пробам да се уклучам ми излегува ова на сликата

biuee0.jpg

Ја немаш играта оригинал, што значи дека немаш сопствен ЦД-Key, па затоа тој код што го користиш сега е употребен, (во моментот некој друг го има, и игра со него). Така да, неможеш да играш cod4 онлајн на секој сервер. Ке мора да играш на cracked serverѕ, за кои не се потребни ЦД-Keyѕ. Побарај на гугл листа на кракувани сервери за играта. Кога ке го видиш IP-то на серверот, уклучи ја играта, стисни го копчето под ESC ( ` ), и напиши: connect <тука внеси ја IP-адресата> и кликни ентер. Завршена работа :)

Ја немаш играта оригинал, што значи дека немаш сопствен ЦД-Key, па затоа тој код што го користиш сега е употребен, (во моментот некој друг го има, и игра со него). Така да, неможеш да играш cod4 онлајн на секој сервер. Ке мора да играш на cracked serverѕ, за кои не се потребни ЦД-Keyѕ. Побарај на гугл листа на кракувани сервери за играта. Кога ке го видиш IP-то на серверот, уклучи ја играта, стисни го копчето под ESC ( ` ), и напиши: connect <тука внеси ја IP-адресата> и кликни ентер. Завршена работа :)

Неможи да се стави друг Цд кеј што ќе е валиден?
и ако може да пратиш некој кракнат сервер, што знајш дека се игра сигурно :)

А што е па сега ова v 1.7. Patch треба оваа верзија?

2rqdchj.jpg

Неможи да се стави друг Цд кеј што ќе е валиден?
и ако може да пратиш некој кракнат сервер, што знајш дека се игра сигурно :)

А што е па сега ова v 1.7. Patch треба оваа верзија?

2rqdchj.jpg

Најди си го најновиот пач на интернет, инсталирај го, па после пробувај со кракови и сериски. Ова се прави за СИТЕ игри.

може ли да ја играм фифа 2009 на овој ком.

Pentium 4 dual core 1.8 ghz
RAM 1 GB
graficka-GeForce 9400 GT 521 mb

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom