Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Ako moze nekoj da mi pomogne da mi kaze sto da napravam na GTA4, go stavam save-ot kaj sto mu e mestoto i potoa ja uklucuvam igrata i koga mu pravam load na save-ot mi iskaca ova: LOAD FAILED.PLEASE CHECK YOUR HARD AND TRY AGAIN.

Дечко незнам што да ти кажам, играј си ја од почеток

добро не сум толку затка . сликата е направена коа престане да трепка . престане да трепка коа гледам у земјата. btw. најде си save file со поминтата мисија.

здраво
имам проблем при инсталирање на WarCraft III
ја инсталирам од цд и вака нешто е проблемот
setup cannot read a required data file. Your Warcraft III CD may not be in the CDROM drive . Please ensure that this disc is in the CDROM drive and press retry. To cancel the operation , press cancel.

F:\WarCraft\war3.mpq
Error 0x00000017: Data error (cyclic redundancy check )

:kesa:

добро не сум толку затка . сликата е направена коа престане да трепка . престане да трепка коа гледам у земјата. btw. најде си save file со поминтата мисија.

Па фала Богу, кога ќе престане да трепка, ти вика НЕ Е ТУКА ДИЈАМАНТОТ!!!!!!!!!

здраво
имам проблем при инсталирање на WarCraft III
ја инсталирам од цд и вака нешто е проблемот
setup cannot read a required data file. Your Warcraft III CD may not be in the CDROM drive . Please ensure that this disc is in the CDROM drive and press retry. To cancel the operation , press cancel.

F:\WarCraft\war3.mpq
Error 0x00000017: Data error (cyclic redundancy check )

:kesa:

Изгребано односно сјебано ЦД.

Најди друго.

Имам проблем со GTA IV , ја инсталирав све како треба, има два крака еден за офлајн активација и еден стандард, али ми излага ова

Error
SecuLauncher: failed to start application (200o)

Ја реинсталирав играта и пак ова :toe:

:toe:Nz zs, ja instalirav titan quest i dvata dela i ne mozz da napraam crack mislam mozam sve stavam kaj so treba i pak ne mi ja pusta nz so treba ako znae nekoj neka help:salut:

:toe:Nz zs, ja instalirav titan quest i dvata dela i ne mozz da napraam crack mislam mozam sve stavam kaj so treba i pak ne mi ja pusta nz so treba ako znae nekoj neka help:salut:

Стај ги најновите пачови за двата дела па после стави кракови за верзијата на пачовите и толку.

-={K-O-R-U-N}=-;2482197]Стај ги најновите пачови за двата дела па после стави кракови за верзијата на пачовите и толку.

Fala brat:helou:

Aj aко може некој да ми каже како да ја инсталирам ПЕС 2009 ?
Поточно,како да напраам DECOMPRESS на фајл ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom