- Член од
- 13 август 2008
- Мислења
- 827
- Поени од реакции
- 101
imam Ati radeon 9200se 128mb,Можеби е до графичката. Што графичка имаш?
a kako se pravi krak ako krakot e "game.dll" ???????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
imam Ati radeon 9200se 128mb,Можеби е до графичката. Што графичка имаш?
да така направив ама неќе, бара ЦД, доброЕпа го копираш game.dll и ке му напраиш paste кај што си ја инсталрал играта. И би требало да пишува overwrite file. Само што кракот е поголем, и ти ке стиснеш Yes.
да така направив ама неќе, бара ЦД, добро
а за еуро трак?
Euro Truck se pusta ama e crno, a za 18 wos across america vikam deka bara CD.Дечко колку што гледам играва бара 256МБ графичка. Затоа ти е црно кога ќе ја пуштиш. Пред некој пост викаш "играта се пушта али се е црно", и сеа во овој викаш "вика дека бара цд". Не те разбирам. И кракот си е добар (game.dll)
Ај некој ако сака на пп да ми каже кај да ја симнам PES 6.Ја имав,ми се здосади и ја избришав :smir:
Ти ја пратив рипувана. Зафаќа околу 350МБ. Еве како да ја инсталираш:
1. UnRAR
2. Преименувај го DeviantW-RIP.7z во RipForGames.7z
3. Стартувај Setup.bat
4. Старувај Fix.bat
5. Играј.
luge igrava e top samo sto nikako ne mozam da ja opravam ako nekoj znae nesto poveke odma neka pise
Кога ке ја спуштиш има 4 папки PES06 мислам. Ке отвориш една. После тоа ке направиш папка на десктоп каде што ке ги отпакуваш фалјловите што се во папката. Откоа ке ги отпакуваш смени го DeviantW-RIP.7z во RipForGames.7. И стартувај го setup.bat. После тоа Старувај Fix.bat. И играј![]()
Да прашам нешто.Кога ја пуштам играта,не се уклучува туку ми се појавува AFS FILE NOT FOUND.Што е проблемот ?