Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Епа го копираш game.dll и ке му напраиш paste кај што си ја инсталрал играта. И би требало да пишува overwrite file. Само што кракот е поголем, и ти ке стиснеш Yes.

Епа го копираш game.dll и ке му напраиш paste кај што си ја инсталрал играта. И би требало да пишува overwrite file. Само што кракот е поголем, и ти ке стиснеш Yes.
да така направив ама неќе, бара ЦД, добро
а за еуро трак?

да така направив ама неќе, бара ЦД, добро
а за еуро трак?

Дечко колку што гледам играва бара 256МБ графичка. Затоа ти е црно кога ќе ја пуштиш. Пред некој пост викаш "играта се пушта али се е црно", и сеа во овој викаш "вика дека бара цд". Не те разбирам. И кракот си е добар (game.dll)

Дечко колку што гледам играва бара 256МБ графичка. Затоа ти е црно кога ќе ја пуштиш. Пред некој пост викаш "играта се пушта али се е црно", и сеа во овој викаш "вика дека бара цд". Не те разбирам. И кракот си е добар (game.dll)
Euro Truck se pusta ama e crno, a za 18 wos across america vikam deka bara CD.

Jonson taa graficka so ja imas nema da ti ja pusti igrata p.s imav ista takva graficka i znam kako e..>? najbolje e da si smenis ili graficka ili cel pc

ja ima li nekoj pominato silent hill5:homedomming?Ako ja ima nekoj pominato ili pak ja ima reseno slozuvalkata sto e vo kukata na aleks neka zakaci savegame na forumov.Oti nikako ne mozam da ja resam taa slozuvalkata sto e na tavanot vo kukata. pozz

Ај некој ако сака на пп да ми каже кај да ја симнам PES 6.Ја имав,ми се здосади и ја избришав :smir:

Ај некој ако сака на пп да ми каже кај да ја симнам PES 6.Ја имав,ми се здосади и ја избришав :smir:

Ти ја пратив рипувана. Зафаќа околу 350МБ. Еве како да ја инсталираш:

1. UnRAR
2. Преименувај го DeviantW-RIP.7z во RipForGames.7z
3. Стартувај Setup.bat
4. Старувај Fix.bat
5. Играј.

Ти ја пратив рипувана. Зафаќа околу 350МБ. Еве како да ја инсталираш:

1. UnRAR
2. Преименувај го DeviantW-RIP.7z во RipForGames.7z
3. Стартувај Setup.bat
4. Старувај Fix.bat
5. Играј.

Фала многу:smir:
.Сега ја симнувам од кога ќе се симне,ако имам нешто нејасно,ќе пишам.

BIOSHOCK

luge igrava e top samo sto nikako ne mozam da ja opravam ako nekoj znae nesto poveke odma neka pise

Кога ке ја спуштиш има 4 папки PES06 мислам. Ке отвориш една. После тоа ке направиш папка на десктоп каде што ке ги отпакуваш фалјловите што се во папката. Откоа ке ги отпакуваш смени го DeviantW-RIP.7z во RipForGames.7. И стартувај го setup.bat. После тоа Старувај Fix.bat. И играј :)

Кога ке ја спуштиш има 4 папки PES06 мислам. Ке отвориш една. После тоа ке направиш папка на десктоп каде што ке ги отпакуваш фалјловите што се во папката. Откоа ке ги отпакуваш смени го DeviantW-RIP.7z во RipForGames.7. И стартувај го setup.bat. После тоа Старувај Fix.bat. И играј :)

Да прашам нешто.Кога ја пуштам играта,не се уклучува туку ми се појавува AFS FILE NOT FOUND.Што е проблемот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom