Mr.HyPNoTiC
UnTraceable Guest!
- Член од
- 13 ноември 2007
- Мислења
- 1.450
- Поени од реакции
- 239
Тоа ти е рипувана игра (од некој БОТ) ... избришал фајл со кој не може играта да ја подигне.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ne fajlot go ima no ne saka da go vcita
Ќе си ја симнеш пак играта ама нема да ја земеш RIP. Уствари НИКОГАШ не зимај RIP игри, стално нешто фали, нешто е премногу намалено, нешто извадено.....
Зависи од кај ја зимаш ... моите рипувани игри работат 1000 %:mist: Прво ги пробувам на 2 пц ... после ги аплодирам ...
Како мислиш ТВОИТЕ?
Ти рипуваш игри па ги закачуваш на рапид или преку торент?
Или мислиш на тие ти што си ги земал рипувани од нет?
Ако ги правиш ти, кажи што вадиш или што намалуваш. Неможе така лесно од 10 GB да се направат 1.5.
Лично ништо не бришам од играта ... Со KGB можеш да намалиш игра на колку сакаш ( Но не го употребувам јас. Јас ги рипувам со Uharc па после со винрар и одат на рапидшер) Со КГБ имат ја намалено НФС Мост Вантед на 5 мб и работеше ... А за другите не сум пробал... НФС Карбон не работеше на 1 МБ намалена ... Инаку јас не рипувам нови игри пошто имам бавен нет ... И ако ја донлодирам (20 линка ако е ) ќе ја направам на 5 пример ... додека ја аплодирам ќе ја рипуват некој пред мене) Така да постари игри имам многу рипувано ... ги ставам на форумот ... :smir: За повеќе инфо по ПП
Како прво,самиот збор RIP,значи дека нешто е одземено (ripped out) од играта или филмот.
Прочитај ги торентите на нет,се вика Dvd-RIP,бидејќи се одземени сите менија,сите додатни сцени,special features и слични работи.
Ако ти РИПУВАШ игра,значи одзимаш нешто од неа.
А Uharc е обичен програм за компресирање,сличен на Winrar со тоа што е оригинално DOS програм,со направен додатен GUI за да можат обични корисници да го користат.
Е сеа,има подобра компресија од Winrar,ама затоа повеќе време при екстрактирање зема.
Затоа,жалам,ти не рипуваш,ти компресираш.
А за NFS : MW од 5 мега,post some evidence or it didn't happen.
RIP ne mora da znaci deka nesto e odzemeno, pogledni gi na skullptura ripovite nemaat nisto odzemeno
Можно е да е одземен некој јазик и некои непотребни делови но се останато е тука