Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
ajt na profilo ili po pp cd key4ence:D za CoD5 call of duty Fawa odnapred

Како 1рво не смее да се бара ЧИТОВИ НА ФОРУМОТ !
Како 2ро ако сим маш игри без ЧИТОВИ !

Од каде ова?:vozbud:

Note to Demon4e : Смее.

Zerostyle,ај да не те банирам од тема,не ги ремети веќе:helou:

eve vakva mi e slikata na Euro Truck Simulator 2008, i posle koga ke izgasis pisuva "drivers are out off date" i tamu nesto drugo... imam graficka ati radeon 9200se.

eve vakva mi e slikata na Euro Truck Simulator 2008, i posle koga ke izgasis pisuva "drivers are out off date" i tamu nesto drugo... imam graficka ati radeon 9200se.

Братче ако ти се чека земи почекај 2-3 играта Ја кракував ... и сега ќе ја аплодирам ... доколку ти се чека пиши ми пп

Од каде ова?:vozbud:

Note to Demon4e : Смее.

Zerostyle,ај да не те банирам од тема,не ги ремети веќе:helou:

Па како бе смее читови на форумот а кракови не ... чудна работа али ОК ! Супер е и така :) Кој сака рипувани игри нека ми пише по пп јас ќе му пуштам по пп ... Рипувани се од нас од GaminGMk тимот ... Поздрав ...

П.С апдејтири си ги драјверите на пцто

Братче ако ти се чека земи почекај 2-3 играта Ја кракував ... и сега ќе ја аплодирам ... доколку ти се чека пиши ми пп

Па како бе смее читови на форумот а кракови не ... чудна работа али ОК ! Супер е и така :) Кој сака рипувани игри нека ми пише по пп јас ќе му пуштам по пп ... Рипувани се од нас од GaminGMk тимот ... Поздрав ...

П.С апдејтири си ги драјверите на пцто

На кантер пиши sv_gravity 200 и ќе можеш....... упс, чит. Јадам бан :kesa:

2xiter.jpg
На кантер пиши sv_gravity 200 и ќе можеш....... упс, чит. Јадам бан :kesa:

Не говорев за вакви читови ! Туку за читови како
Atomiv.jpg
2xiter.jpg
2xiter.jpg

2xiter.jpg

Не говорев за вакви читови ! Туку за читови како
Atomiv.jpg
2xiter.jpg
2xiter.jpg

Знам, моето е иронија... Ама кога ќе видиш, и моето е чит. И не гледам зашто би биле забранети читови на било каков форум кога тие се составен дел од (скоро) секоја игра?

Знам, моето е иронија... Ама кога ќе видиш, и моето е чит. И не гледам зашто би биле забранети читови на било каков форум кога тие се составен дел од (скоро) секоја игра?

Па добро ... мислев се забранети ... пошто на нашиот форум се забранети читови т.е*Хакови за игри *
:pipi:

Дали се возат афтомобилите во мафиа и дали се возат добро ? Да не е како Jast Cause :P

Јас сум малку заостанат со игриве, денес од GeForce 4 ја сменав графичката на GeForce 5 200.
Ќе ми ја игра FIFA 2008? Имам 512 рам.

Да. Јас ја играв 2009ката на компјутер со интегрирана графичка, така да... Ќе немаш проблеми.

Ај вака сеа
Сакам да си инсталирам COD4.Ама проблем.
cod4vn0.png

Требало даемон толс.Го симнав ама и сонего проблем
daemonpa3.png

Се снајдов и отворив.И да отворам виртуал цд.
virtualcddvdzr9.png

Помош?

Ај вака сеа
Сакам да си инсталирам COD4.Ама проблем.

Требало даемон толс.Го симнав ама и сонего проблем

Се снајдов и отворив.И да отворам виртуал цд.

Помош?

На првата слика, врска неам зашто си кликал на exe фајлот кој СЕ НАОЃА НА ЦД А ЦДТО Е ВО ЦД-РОМ!!!!

Второ, симни си PowerISO, напрај MOUNT на тој фајлот што ти е на цедето и инсталирај си ја играта ко чоек.

И кажи ми скинот за VISTA како се вика и од кај го најде :)

Syberia 2 Solutions

Незнам дали има ваква тема али ногу су изнервиран и ако ја има играно некој нека каже кај да најдам бензине и нека биде темата и за други решенија оти ке го фрлам компјутерот :nerv::nerv: фала :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom