Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Чудно. И јас ја имам играта, никаков patch не симнав, само ја инсталирав и работи. Иако, разочаран сум од играта... Bleh.

Имам пробелм ... а тагувам по играва. An error has occured while running the set up. Еве и скриншут.

errornn6.png

Зезнати инсталациони фајлови, можеби?
Ако си ја симнал играта преку торенти, има еден мал фајл таму, со .sfv екстензија. Double click на него и види дали има некој error во тоа листата. Ако нема, тогаш, DVD/CD-то ти е зезнато. Ваљда.

Dvd ромот не може да му е зезнат,дури и да му е,нема да давак ваков,туку ќе дава cycling error.

Е сеа,најверојатно до фајловите е...

Поим немам дали е од торент. Си ја купив играта кога бев уште на саем. Ми работеше бе, сега зашо нејќе :uvo:

Или пак ако е до CD-то. Може да ја симнам од нет ке работи ?

До што може да е проблемот, јас ништо не симнувам, имам статична IP адреса, а на rapidshare ми го пишува ова:

You want to download the following file:

http://rapidshare.com/files/8603445/Samurai_Champloo_07.rm | 49133 KB

Your IP address .............. is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

До што може да е проблемот, јас ништо не симнувам, имам статична IP адреса, а на rapidshare ми го пишува ова:

Your IP address .............. is already downloading a file. Please wait until the download is completed.

Види дали стушташ нешто друго во моментот. Или пак направи рестарт на ПЦ-то и пробај да ги избришеш кукис. Јас така мислам :kesa:

Па погоре напишав дека ништо не симнувам, а, го рестартирав неколку пати компјутерот, неколку пати ги чистев колачињата и другите ствари, ништо не функционира. Си помислив да немат ставено некој лимит за download, денеска имам симнато околу 300мб од rapidshare, па до тоа да не е, помош?

Провери да не се конектираш на рапидсхаре преку прокси...

Статична IP адреса, а? Епа тогаш на кабелски нет си најверојатно; Чим го имаш овој проблем, претпоставувам дека се работи за помал кабелски оператор, преку кој повеќе корисници се поврзуваат на Интернет со само една IP адреса.
Ваљда ми ја сфати поентата.

На тебе чекав да одговориш, друже, статична е, ама секој има посебна, а единствениот кабелски оператор е тој во Струмица, не е баш мал. Не сум го имал тој проблем до сега.

едит: Веќе 5 часа трае проблемов.

Пробај cache-от да го исчистиш на browser-oт. Ако пак нејќе, тогаш до нив е, иако звучи чудно.

RS се катастрофа во последниве 3-4 месеци.

Пробав и тоа, нема промена, фала ти во секој случај, утре ќе се јавам во кабелнет па да прашам до што е работата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom