Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Imam eden problem .. ja spustiv fifa 2011 kako arc file .. i koga probuvam da ja extractovam .. mi izlaga ova
slika1.png

Ја спуштив и инсталирав S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl и кога ја пуштив за да ја играм ми излегва ова

Uploaded with ImageShack.us

имам еден проблем со fallout 3 ја спуштив од замунда reloaded и ко ке ја инсталирам ми илегвит ова...ево слика долу ај ако мојт некој да ми казит со е работава да знам дали е до инсталацијата или до торентот...Untitled.png

имам еден проблем со fallout 3 ја спуштив од замунда reloaded и ко ке ја инсталирам ми илегвит ова...ево слика долу ај ако мојт некој да ми казит со е работава да знам дали е до инсталацијата или до торентот...Прегледај го приврзокот 39476

Најверојатно не ти е на 100% торентот. Ако уште ти стои во uTorrent провери, ако не симни го пак истиот торент, и одбери ја истата локација. Ќе направи checking и ако има потреба ќе даунлоадира ако имаш некој фајл корумпиран.

Најверојатно не ти е на 100% торентот. Ако уште ти стои во uTorrent провери, ако не симни го пак истиот торент, и одбери ја истата локација. Ќе направи checking и ако има потреба ќе даунлоадира ако имаш некој фајл корумпиран.
па да ти кажам право ко ја спуштав ми се имаше блокирано торентон и го исклучив па го пустив пак и чекав да се активират пак одново и после си почна пак да се спуштат откај со застана,али за зал го исбришав од торентон линкон ко се спушти скроз...валда е торентон сјебан како со е стално на замунда.еден другар исто го прашав и ми рече дека да пробам да го иклучам антивируон и да пробам така ако немојт пак тогас да барам друг торент.....иначе фала за помошта

Ај ако некој ја има играно NBA 2K10 нека ми кажи како да ги наместам контролите за да играм со рачки :)))

ај некој ако може да ми каже како да сејфувам на мафиа 2

Скоро на сите игри коа ги инсталирам воа се појавува :mad:
Hpcf.jpg

Знае некој шо да правам?

Пишува реинстал да направам, како може реинстал кога уште не ми е ни инсталирана

Значи ја симнав Resident Evil 5, ја инсталирав се тоа ми се уклучува и си работи тип топ, ама незнам како да направам save game ке може ли некој да ми помогне? Мисиите кога ги поминувам ми дава checkpoints ама како што се секавам во предходните верзии на играва имаше како машинка за куцање каде што се правеше save game. Ај некој нека каже што е ако знае :)

Луѓе како се сејфа call of duty 2 - feat of the soldier и дали воопшто може..ме утепа од враќање назад (n)

Дечки ја има ли некој играно LA Noire да каже нешто за играва ?
Интересна ми се гледа на мене.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom