Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ја спуштив и инсталирав S.T.A.L.K.E.R. Shadow of Chernobyl и кога ја пуштив за да ја играм ми излегва ова
имам еден проблем со fallout 3 ја спуштив од замунда reloaded и ко ке ја инсталирам ми илегвит ова...ево слика долу ај ако мојт некој да ми казит со е работава да знам дали е до инсталацијата или до торентот...Прегледај го приврзокот 39476
па да ти кажам право ко ја спуштав ми се имаше блокирано торентон и го исклучив па го пустив пак и чекав да се активират пак одново и после си почна пак да се спуштат откај со застана,али за зал го исбришав од торентон линкон ко се спушти скроз...валда е торентон сјебан како со е стално на замунда.еден другар исто го прашав и ми рече дека да пробам да го иклучам антивируон и да пробам така ако немојт пак тогас да барам друг торент.....иначе фала за помоштаНајверојатно не ти е на 100% торентот. Ако уште ти стои во uTorrent провери, ако не симни го пак истиот торент, и одбери ја истата локација. Ќе направи checking и ако има потреба ќе даунлоадира ако имаш некој фајл корумпиран.
Се отепав од барање неможам да најдам. Помош како да најдам?Крак стави?
Се отепав од барање неможам да најдам. Помош како да најдам?