Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
Абе не за друго потрошив скапоцени 4 гб од интернетов и неспан вчера останав до 3 и пол и на крај ме дупчи :). Toa гадно чувство како и она кога порано ке купеше игра и идаш дома ти среќен насмеан со мисла дека ке се изнаиграш и гледаш дека серијал заборавиле да стават и пак назад...

--- надополнето ---

абе знам али devil may cry 4ката се изнаиграв на пониска резолуција ...

Епа таа е одлично оптимизирана.

ок ,да не го тупам и јас сепак фала ви на потрошеното време :)

Имам проблем со Call of Duty 4 Modern Warfare! Вчера ја слегнав од торент ама беше на руски па ја избришав и сега ја слегнав поново на англиски, инаку руската верзија немаше проблем се си беше ОК. Арно ама оваа англиската ми прави некои проблеми и неможам да ја стартувам.

Се појавуваат едно 10тина вакви:

untitled.JPG

И на крај се појавува ова:

Што е проблемот? Како да го средам?

Благодарам однапред

Attachments

• 2.jpg
    2.jpg
    159,4 KB · Прегледи: 12
Имам проблем со Call of Duty 4 Modern Warfare! Вчера ја слегнав од торент ама беше на руски па ја избришав и сега ја слегнав поново на англиски, инаку руската верзија немаше проблем се си беше ОК. Арно ама оваа англиската ми прави некои проблеми и неможам да ја стартувам.

Се појавуваат едно 10тина вакви:

Прегледај го приврзокот 35515

И на крај се појавува ова:

Што е проблемот? Како да го средам?

Благодарам однапред

Симни го најновиот пач за играта и крак за пачот.

Симни го најновиот пач за играта и крак за пачот.

Како што гледам најновиот пач за таа игра е 1.7 ама неможам да најдам крак. Нема да работи стариот крак?

Како што гледам најновиот пач за таа игра е 1.7 ама неможам да најдам крак. Нема да работи стариот крак?

Не. Побарај негде мора да најдеш. Или прво најди некој најнов крак па после барај пач за кракот.

Не. Побарај негде мора да најдеш. Или прво најди некој најнов крак па после барај пач за кракот.

Мислам дека најдов крак за 1.7, сега ќе ги инсталирам пачовите ( прво треба 1.6 па после 1.7 ) и ќе видам што ќе биде. Фала за помошта!

--- надополнето ---

Пак ништо. Се направив како што треба ама не работи.

Key(клучот) за ПЕС 11 некој да не го има вака од прва рака,да не шпартам по нетов :)

--- надополнето ---

Најдено :smir:

Кога ќе завршам Master League сезона на Pes 06, и на последниот ден кога ќе зачувам излегува error и играта се исклучува. Дали некој знае што може да биде?

Може ли да се дознае кој игри се компатибилни со вашата графичка карта?
Мислам дека доволно јасно е прашањето.:helou: :kesa:

Може ли да се дознае кој игри се компатибилни со вашата графичка карта?
Мислам дека доволно јасно е прашањето.:helou: :kesa:

Ништо не е јасно, ама чим прашуваш тогаш 90% сум сигурен дека кантер ти е најјаката која ќе ти ја прими :)

КАЖИ ЈА ГРАФИЧКАТА да му се сневиди...

Ништо не е јасно, ама чим прашуваш тогаш 90% сум сигурен дека кантер ти е најјаката која ќе ти ја прими :)

КАЖИ ЈА ГРАФИЧКАТА да му се сневиди...
Најдов.Сепак фала:)

Кога ќе завршам Master League сезона на Pes 06, и на последниот ден кога ќе зачувам излегува error и играта се исклучува. Дали некој знае што може да биде?

На PES 6 мислам дека имаше баг, ако направиш два пати save по ред во ИСТАТА НЕДЕЛА, а не си играл утакмица или слично...играта вади ерор.

Значи доаѓа последната недела, сејвуваш, после правиш измени во формација, тренинг и слично, па место да стиснеш next, пак сејвуваш...
Вака направи ти?

На PES 6 мислам дека имаше баг, ако направиш два пати save по ред во ИСТАТА НЕДЕЛА, а не си играл утакмица или слично...играта вади ерор.

Значи доаѓа последната недела, сејвуваш, после правиш измени во формација, тренинг и слично, па место да стиснеш next, пак сејвуваш...
Вака направи ти?

Последна се игра утакмицата од купот (финалето). Ја завршувам неа и одам да снимам и ми излегува еророт. Исто и кај уште еден другар излегува, имаме ист Option file, дали може да биде од него?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom