Помош и совети

• Креатор на темата Креатор на темата Idiot
  • Време на започнување Време на започнување
FIFA10.exe has stopped working

A problem caused the program to stop working correctly.
Windows will close the program and notify you if a solution is available.

Ми пишува ова кога ќе ја пуштам FIFA10. Имам Vista, а ја спуштив од zamunda, поточно овај торент:

2w5vrli.jpg

Да прашам за тропико 3 некој да не знае како да ја напраам , бара Serial Key на нет најдов неколку ама сегде е истиот кога ке го пишеш ти вика Wrong ако ја имал некој и ја напраил нека пише како :jaj: Незнам како да објаснам ама мислам ке ме сватите :)

Ми пишува ова кога ќе ја пуштам FIFA10. Имам Vista, а ја спуштив од zamunda, поточно овај торент:

2w5vrli.jpg
Рип верзиите обично не работат.Подобро симни ја цела не рипувана помалку ќе потрошиш и на живци и на лимит отколку 5 рипа и да потрошиш и на живци и на лимит.

Иам PCSX2 емулатор за ПС2. Како да пуштам игра со програмов.
Ја се обидувам, но ми прави некои Ерори

И дојдов после до ова, понатаму не може, бар не знам како.

Ја симнав F.E.A.R 2 од 11гб и за да ја инсталирам ми дава нешто како STEAM па после ми бара product key може ли помош за да ја направам играва да не ми отидат џабе 11гб...

А ја инсталираше ли барем играта?Ако си ја инсталирал тоа што ти бара product key може со крак да се острани,или побарај некој сериал.

Slegov pcsx2 ps2 emulator! Ke mozi nekoj da mi kaze postapka kako da go koristam? Fala mnogu

Спуштив една игра, ама неможем да ја снимим... фајлот е .CSO незнам како да инсталирам, дан треба некој програм? може помош?

dggy80.jpg

Спуштив една игра, ама неможем да ја снимим... фајлот е .CSO незнам како да инсталирам, дан треба некој програм? може помош?

dggy80.jpg

Пробај со PowerISO

dggy80.jpg

инсталирај Daemon Tools Lite > http://www.daemon-tools.cc/ita/downloads
и десен клик на иконката доле кај саатот, mount image, и избери го .цсо фајлот.

Да прашам за тропико 3 некој да не знае како да ја напраам , бара Serial Key на нет најдов неколку ама сегде е истиот кога ке го пишеш ти вика Wrong ако ја имал некој и ја напраил нека пише како :jaj: Незнам како да објаснам ама мислам ке ме сватите :)
Serial Key ти бара додека ја инсталираш играта, па треба серијал за да продолжи, или ја имаш инсталирано па треба серијал за да играш на интернет? Ако ти треба серијал за инсталацијата, ке ти најдам, а ако ти треба за да ја играш на нет, нема да може пошо ти треба оригиналот.

Ја симнав F.E.A.R 2 од 11гб и за да ја инсталирам ми дава нешто како STEAM па после ми бара product key може ли помош за да ја направам играва да не ми отидат џабе 11гб...
Стартувај го сетапот, и додека се инсталира играта, или одкога ке се инсталира, ке ти побара да креираш steam акаунт. Креирај, логирај се, и ќе можеш да ја играш играта. Нормално, прво кракот треба да го компираш.

проблем ....исталирав windows 7 и ја исталирав пак heroes of newearth и несака да ми ја пушти...се укочува целиот виндовс..да не знае некој што е проблемот ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom