Помош и совети (DotA)

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Симни програмче Install Path Fix. Мало е и инсталирај го. После тоа ќе може да ти се пачува.

Некој пач може да не работи. Симни го од овдека тој Full што е.

http://us.blizzard.com/support/artic...rticleId=21220
Јас го данлодирав овај пач ама ми излева еден ерор исти како со е на марко плс хелп :nesum:

Blizzard BNUpdate v2.130 compiled on Jun 24 2008
Log created at 6:46 pm on 08/13/2008

This patch upgrades Warcraft III Reign of Chaos from the previous version.

ERROR: unable to apply patch to file 'Abilities\Spells\Items\AIsp\SpeedTarget.mdx'

RESULT: Patch failed

Сега па ова ме дупчи. Си имам 1.21b пач ама неможам 1.22 да снимам ова ми покажува. Имам два вида на 1.22 пач едниот како setup ми е ама кај него пак проблемот е што се е ок само што откако ќе се пушти стазата ми покажува Fatal error.:nerv: ЧАРЕ?
Ваков :nesum:

Го симна ли install path fix?

Кој пач го симна од страната,4 ги има?

Пиши ова,не можеме да нагаѓаме на слепо што ти е проблемот.

Го слегнах тва црвеното еуробаттле нет.Ама пачо не мозам да го инсталирам ми излева таков ерор

Абе ја го симнав овој пач и прво не работеше ама после го средив..нешо со регистрито имав проблем...зш играта беше копирана..ама сеа е ок...арно ама нели сеа за да влезам писувам user и pass и пак нејке, ми вика incorect pass..а инаку иам акаунт на eurobattle.net..a btw и нели треба да се активира акаунтот..и идам activate и ми дава пак некој ерор...до шо е работава..?помош некој?

Фанибокс,дали го симна и инсталира Install Path Fix?

Ерор за активирање акаунт ?

ај да виме каков ерор е

Он мисли за на Euro b.net,не може да влезе со стариот јузер.

Отвори нов,и види дали пак ќе те заебава,не е до пачот тоа.
Или пак,го немаш селектирано правиот сервер,до Battle.net копчето,има една лупа,треба да ја кликнеш,и да го селектираш Eurobattle серверот :)

Фанибокс,дали го симна и инсталира Install Path Fix?

Он мисли за на Euro b.net,не може да влезе со стариот јузер.

Отвори нов,и види дали пак ќе те заебава,не е до пачот тоа.
Или пак,го немаш селектирано правиот сервер,до Battle.net копчето,има една лупа,треба да ја кликнеш,и да го селектираш Eurobattle серверот :)
Не,ај плс ако мозеш да ми дадеш линк да го слегнам :smir:

слушај сега. Кога го слегнуваш тоа за батлнет, го инсталираш и на десктоп ти излегува едно ЕУРОЛОАДЕР, оклучувајќи го тоа, ја стартуваш играта.

Абе ми излева едно : Unable to connect to Battle.net
You may be trying to connect to an invidual Battle.net server.If you are using a
modem,you may need to manually connect to the internet before to connect to the Battle.net

pls help :nesvest:

Simnav euroloader imam patch 1.23 i nemam da odberam eurobattle kaj lupata imam samo 4. Kazete mi sto da napravam. pozz

www.eurobattle.net

слегни си server instaler, ти пишува со големи црвени букви уште на почетната страна. Ќе ти излезе една иконка на десктопот, од неа можеш да влезеш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom