Помош и совети (DotA)

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
WARNING: FORUM LOGIN & PASSWORD WON'T WORK!!!!

ONLY WARCRAFT 3 GAME LOGIN & PASSWORD!!!!

што значи ова?

WARNING: FORUM LOGIN & PASSWORD WON'T WORK!!!!

ONLY WARCRAFT 3 GAME LOGIN & PASSWORD!!!!

што значи ова?
Форумскиот логин и пасвордот не работат - (да немаш заборавена лозинка или јузернејм)
Второто ти значи дека само warcraft 3 работат за логирање и пасворд така нешто би требало да биде

Инаку гледам имате неколку б.нет па гледам темава дота, ја да си прашам има некој што игра обична (градење) па може да се запознајме да видиме да споредиме некогаш да се договориме за да срчимо 2вс2 па да креирамо за тоа треба друга тема ако е потребна ке ја креираме и ке дискутираме.
Поздрав :salut:

Blizzard BNUpdate v2.130 compiled on Jun 24 2008
Log created at 6:46 pm on 08/13/2008

This patch upgrades Warcraft III Reign of Chaos from the previous version.

ERROR: unable to apply patch to file 'Abilities\Spells\Items\AIsp\SpeedTarget.mdx'

RESULT: Patch failed

Сега па ова ме дупчи. Си имам 1.21b пач ама неможам 1.22 да снимам ова ми покажува. Имам два вида на 1.22 пач едниот како setup ми е ама кај него пак проблемот е што се е ок само што откако ќе се пушти стазата ми покажува Fatal error.:nerv: ЧАРЕ?

Види сеа, пачовите за б.нет се многу комплицирани, јас го имам 1,21а и не го менјам со тој можам да играм б.нет бидејки ако се нафатам да го сменам ке треба многу работа, па отприлика треба да направиш папка на десктоп, потоа ако имас повеке фалјови треба да ги отпакуваш заедно цела папка во вартграфт фолдерот таму го инсталируваш пачот и после тоа впапката во фолдерот на варграф што ја стави од десктопот внеа внатре инталирано и отпакувано копирас и вадаш вонка од папката во варграфт фолдерот, проби вака ако не бива и вкаа ти викам да си останеш со пачот 1,21а и да си играш б.нет.:toe:

Ми рече брат ама дур не пробам ја не можам :)

Доташи ај малце хелп :smir:
1.22 треба сега, баш вчера ми спомнаа другари едно на б.нет што играат.

Имам проблем со Гарена, кога одам на login ми покажува само IP looking up и понатаму не сака.

Лол, а јас пак сум уверен дека тоа се појавува кога гарената е пренатрупена со играчи ( вчера кога ми се случи тоа, имаше 195 играчи на македонија 2 дота рум, а знаете што значи тоа, на сите европски имаче по 226/225 ), првин кога игравме почна да лагира, двајца допнаа а имаше и до 3 секунди лаг и не, не беше проблем до хостот. Пробав да направам рејоин, и не можев, првиот пат ми застана на ип лоокинг, а вториот пат на конектинг то сервер, после 25 минути си флезе како што флеваше и порано, не променив ништо во портите или слично.

Мене на гагена не ми вади игри :kesa:

Сношти пробав ама џабе ... што му е ? она со бројкине го напрајв ме конектира ама игри не ми вадеше

Кој пач имаш? Сите играат на 1.22 па тој пач и ти треба за на ГГ.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom