Помош и совети (DotA)

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Ajde i tebe ke ti pisam :)...OVDE

Ili najdobro... procitaj go OVA

епа вака, ми се појави проблем со дотава...инсталирам дота (не пачована), ја кракувам- и ја пуштам играта. Го симнувам 1.21пачот и го снимам- ја пуштам играта и пак ми бара крак...пак ја кракувам и ми вика нема софпаѓање на w3(иконата)...помош ?

Abe ne ti treba poseben krak za 1.21...

Koga ke ja instaliras igrata, stavi si go i krakot, potoa samo instaliraj 1.21 patchot, i server instaler.

Ja како што разбрав ти си ја кракувал играта пред да го симнеш 1.21 и инсталираш 1.21пачот.Си требал на чисто не кракирано .exe да го инсталираш 1.21 и потоа да ја кракуваш со соодветен крак за 1.21 верзијата.Вака не би требало да има никаков проблем.

требало да се стави серверинсталер 1.21...сега ми се пушта играта доле ми пишува 1.21 али нејке на баттле да се кенектира(чекам 1мин "connecting to bnet" и ми вика "unable to connect") да не е паднат серверот ?

Можно е да е паднат серверот. Почекај малце и пробај покасно.

Ќе се подигне у понеделник ( би требало сабајле ).

дечки абе да не знае некој зошто не можам да се конектирам на б.нет, а пред 2 недели последен пат играв и се беше нормално а сеа ми вика =

Unable to connect to battle.net

You may be trying to connect to an invalid battle.net server. If you are using a modem you may need to manually connect to the internet before connecting to battle.net.

пред 2 недели играв со 1.21, сеа не ми фаќа ај ве молам за помош да не ми треба нова верзија или серверот не работи...

Proveri na koj battlenet server se konektiras. Preku taa lupata.

By the way, samo sto se dogovoriv so Icefrog. Ke izrabotuvam official manual, ako saka nekoj da pomogne, please don't wait.

Oblivion напиша:
By the way, samo sto se dogovoriv so Icefrog. Ke izrabotuvam official manual, ako saka nekoj da pomogne, please don't wait.
Nemam vreme.. skolo, treninzi.. inace rado bi ti pomognal.

GL

Proveri na koj battlenet server se konektiras. Preku taa lupata.

абе играм веќе 2 години на б.нет и знам на кој сервер се конектирам, ако има некаква друга причина што може да биде кажете ако не да ја преинсталирам играва и од почеток да го спуштим пачот.

абе глеј више не се игра на стариот сервер тоа сака да ти каже обливион!Ај сеа ке дојде Потато и ке ти објасни убаво!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom