Помош и совети (DotA)

• Креатор на темата Креатор на темата G e G o
  • Време на започнување Време на започнување
Глеј ако имаш верзија 1.20 ко што викаш дека имаш сигурно дека ти треба карак за соодветната верзија поточно за 1.20.Ти најверојатно си ставил пач 1.20 и си ја кракувал со крак за 1.07 :) Симни си крак за 1.20 и цепај :)

HeRbEs напиша:
Глеј ако имаш верзија 1.20 ко што викаш дека имаш сигурно дека ти треба карак за соодветната верзија поточно за 1.20.Ти најверојатно си ставил пач 1.20 и си ја кракувал со крак за 1.07 :) Симни си крак за 1.20 и цепај :)

Токму тоа е проблемот друже како што викаш, кракот не е тој. Дај кажете ми кај да го најдам тој крак. Линк или нешто даете, ми се игра гадно еј!

Само види кој пач го симна...има повеке 1.20 пача, за бнет ти треба 1.20е

Ddime напиша:
Само види кој пач го симна...има повеке 1.20 пача, за бнет ти треба 1.20е

Warcraft III: The Frozen Throne - v1.20e Patch - јас го имам овој печ.

А кракот, шо да праам со него? Инаку не мора за Бетлнет да биде! Да не има посебни печови? Зш мене играта не ми ја пушта, а ја имам и мапата 6.43 и печов, ама го немам ординалниот крак!

war3.exe not ordinal нешто ми вика! Дајте крак кај да најдам

Се снајдов! Само ми требал печот за Warcraft III

Oh bre boze bre...

Vie ste vo zabluda.

I so 1.21a patchot mozete da igrate na battle net. Samo vi treba originalen cd-key i ke mozete da igrate na serverite dadeni od samate igra ( northrend, azeroth .... ). A za XPAMot ( eurobattle.net ), vi treba 1.20e patchot i instalerot koj mozete da go najdete na forumot na toj server. Ke istalirate po sledniot redosled : Prvo igrata warcraft roc i tft. Posle go downloadirate patcho 1.20e, go instalirate patchot. Go slegnuvate instalerot i go instalirate. Ke vi se pojavi ikona " warcraft lll pvpgn ". Samo so pomos na taa ikona ke mozete da vlezete na eurobattle.net. Nema da mozete so obicnata warcraft, zatoa vi gi dava site onie problemi i slicno.

Ah, samo uste nesto... warcraft lll e mnogu poveek od dota.

јас имам еден проблем со варкрафт.. ја уклучуем и неможам да си ја подесам гамма-та да не знае некој во што е проблемот?ве молам за помош

Uste odma ka ke ja oklucas, imas " options " odi tam proveri.

Како тоа не можеш?
Не моеш да ја мрдаш стрелката кај гамата или уопште не знаеш кај е?

WARCRAFT BNET

Ej aj nekoj neka kaze koja e posledna verzija na patchot za euro battlenet!? Nesto nejke da mi se pusti mi kazuva za patchot a imam 1.20e ili me banuvale ili ima nekoj nov patch! Aj pisete:kajg: :dudlac: :zver:

И мене не ми конектира ... :(
имаме тема за твојов проблем уште само да се најде некој да ни помогне :)

Админи спојте со оваа тема

aj za patchot 1.20c battle net stajte site za download

Mac)) напиша:
Како тоа не можеш?
Не моеш да ја мрдаш стрелката кај гамата или уопште не знаеш кај е?

Неможам стрелката да ја мрдам :toe:

Go smenivme patchot. Sega za da igrate vi treba 1.21a.

Prvin, instalirajte 1.21a, pa instalirajte " server pvpgn instaler 1.21 "...

hf ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom