Помош: Барам еден филм!

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување
Филмов го даваа на А1 пред неколку години. Хорор. Во повеќе делови. 2-3
Памтам за едно детенце мало кое живееше во една куќа. Истрижано беше како печурка :) и дури малку морбидно беше. Финтата беше со огледалата. Гледаше страшни работи на огледалата. :)

Ејј ми текна на едно филмче пред 100 години сигурно го гледав, имаше едно чудовиште, така во мало градче мислам, и нешто сите во кукли ги претвораше, па после еден играше фалцер со него и така го отепаа:tv:, така некако беше, ај ако му текнува на некој, на МТВ го даваа.

die mauer-berlin 61'

постои лли воопшто ваков филм/?? другар го бара,барам на торент нема ништо...

Како се вика еден македонски филм, 4 дела има/// саундтрак е некоја си песна Заведени, се работи нешо мафија ова она,има еден џандар со долга коса,мафијашот данило (ова се имиња во серијата,вистински имиња не им знам)... ви текнува??? име,да си го симнам???

Како се вика еден македонски филм, 4 дела има/// саундтрак е некоја си песна Заведени, се работи нешо мафија ова она,има еден џандар со долга коса,мафијашот данило (ова се имиња во серијата,вистински имиња не им знам)... ви текнува??? име,да си го симнам???

Па мислам дека Заведени е името и на серијата. Во една епизода знам Дејан Лилиќ глуми дилер и pimp, а мислам дека Јелена Жугиќ ака Шехерезад глумеше сопственичка на кафуле.

Тражам еден филм азнам ногу малку за него иам го гледано на тв пред некој 3-4-5 години сигурно.Инаку филмо е Италијански а главнио лик у него се вика Пјеро и нешто он живее у едно предградие па запознава една бегана фаца со суканици знам тај беше и цело време е околу Пјеро филмо како расне па се заљуби у една па оди по неа нешто....па едно време знам оди у друга држава ако не се лажам со моторчето на другар му...ако на некој му текне (шо не верувам) нека кажува.

Тражам еден филм азнам ногу малку за него иам го гледано на тв пред некој 3-4-5 години сигурно.Инаку филмо е Италијански а главнио лик у него се вика Пјеро и нешто он живее у едно предградие па запознава една бегана фаца со суканици знам тај беше и цело време е околу Пјеро филмо како расне па се заљуби у една па оди по неа нешто....па едно време знам оди у друга држава ако не се лажам со моторчето на другар му...ако на некој му текне (шо не верувам) нека кажува.
Филмот е Ovosodo (1997).

Барам еден филм, мислам дека е индијски, се работи за сиромаштијата на едно семејство, се сеќавам дека имаше две деца брат и сестра и тие си ги разменуваа патиките бидејќи немаа пари да купат два пара.
Фала

Заведени се вика, саундтракот е од Стрин Форсис ми се чини.

Барам еден филм, мислам дека е индијски, се работи за сиромаштијата на едно семејство, се сеќавам дека имаше две деца брат и сестра и тие си ги разменуваа патиките бидејќи немаа пари да купат два пара.
Фала
Има еден со таква тематика Children of Heaven од 1997.
http://bobbysingh.com/recentpost.php?postid=postid052309124114http://en.wikipedia.org/wiki/Children_of_Heaven
али пишува дека е ирански па можеби и не е тој.

Барам еден воен филм за војната во Виетнам.
Филмот почнува со сцени со француски војници, мислам одеа на јуриш или нешто така. А после е со Американците.
Толку се сеќавам.

И му текнува на некој?

И му текнува на некој?
We were soldiers? На почеток почна со опколена група француски војници, а после филмот се вртеше со американци, со Мел Гибсон.
На друг моментално не ми текнува.

И да не е тој, We were soldiers е добар филм за гледање :)

Филмов сигурно пред 7-8 години го иам гледано и се сеќавам како во магла. Знам дека батката беше убиец, изгледа сериски, уби една инвалидна баба, па и по една самохрана мајка се вртеше, за на крај да стане борба за преживување на мајката и детето. На крајот мислам дека умре убиецот, го уби некој, не се сеќавам кој.
Никому не му текнува?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom