Полуција

• Креатор на темата Креатор на темата famarama
  • Време на започнување Време на започнување
ххихих их ихх :):):):)
интересно искуство, во секој случај, уживам кога ми се случува . . . :):):)

Имам другари на кој му се дешава.. мене лично не.. сигурно не си ја вршат доволно работата или слабиот сексуален живот си има последици =)

чудно ми се нема десено вакво чудо....а иначе најтапа е кога ќе станам,и кога гледаш он станал пред тебе може 1-2 саата :pos2: уште по тапа е ако те терат одма да ставаш љељеееееее

чудно ми се нема десено вакво чудо....а иначе најтапа е кога ќе станам,и кога гледаш он станал пред тебе може 1-2 саата :pos2: уште по тапа е ако те терат одма да ставаш љељеееееее
Хахаха,најтапа ствар.Треба сосе ќебето околу тебе да стануеш,срамој живи:pos2:

Приметувате како сите на темава "имаат другар/и" што му се дешава ова,а на нив ништо,хех :tv:

Иначе ми се дешава со куродрвка да се разбудам и не ми е воопшто пријатно,а тоа за ејакулирање во сон ми се нема десено,пизда му матер што сон ќе треба да биде тоа да исшприцаш ? :jaj:

Приметувате како сите на темава "имаат другар/и" што му се дешава ова,а на нив ништо,хех :tv:

Иначе ми се дешава со куродрвка да се разбудам и не ми е воопшто пријатно,а тоа за ејакулирање во сон ми се нема десено,пизда му матер што сон ќе треба да биде тоа да исшприцаш ? :jaj:
Ја еднаш сонував каде што ковам две циганки:vozbud:,една дебела,другата чкорка.Сабајлето ко се видов топило во гаќите.:pos2:

Nema fizichki udel pri polucijata. Taa pretstavuva apsolutno nesvesna ejakulacija, znachi bez fizicka nadrazba ili aktivnost odnosno nesvesna masturbacija...duri ponekogash, iako retko, no se sluchiva i vo budna sostojba.

Има физички удел, најчесто се случува заради спонтано опуштање на крвните садови во пелвичниот регион и да, несвесно е.
Инаку, најчесто ја има за време на пубертетот и некое време после него.

Браво бе сето ебачишта уште од 14-15 години па им се нема случено.....

Инаку ми се има неколку пати случено како пубертетлија и секогаш сум се рабудувал во моментот кога сум свршувал

Ми се има досеа десено неколку пати,имав пеколни соништа и леле колку сум ебано разочаран што биле само соништа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom