- Член од
- 24 април 2010
- Мислења
- 1.252
- Поени од реакции
- 1.756
А мојот полнач што ако само малку мрднеш паѓа од лаптопот, како да го работам без батерија?
I'm screwed.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А мојот полнач што ако само малку мрднеш паѓа од лаптопот, како да го работам без батерија?
I'm screwed.
И јас имам DELL лаптоп, најмногу време има издржано 8 ипол саати, за сега сум презадоволен.Пред 5-6 години кога имав Fujitsu Siemens лаптоп батерија му се прееба за година дена. Сега на Dell лаптопот кој го имам веќе 2 и пол години батеријата мака нема. Трае некаде околу 2-3 часа со целосно полнење. Такво нешто досега немам видено на друга марка лаптопи. MacBook-от на братучед ми се празни за 1 час, ич не држи батерија. Дефинитивно Dell лаптопите имаат најдобри батерии.
@maxer -каде го има оваа на Dell лаптоп,јас неможам да го најдам.Ме интересира дали може со некоја програма да се исклучи/приклучи функционалноста на батеријата по потреба,кога лаптопот е приклучен директно во штек,значи батеријата да си стои на лаптоп но да не е активна?
Вака нешто,но оваа е за Dell а мене ми треба за Toshiba.
![]()
ако најдеш те молам извести ме и јас неможам да најдам позз@maxer -каде го има оваа на Dell лаптоп,јас неможам да го најдам.