Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Нема потреба македонкиот народ праволавен хритијански воопшто нешто да размислува за татарска блгарија.
За разлика од тебе јас не одам со навреди. А ти, бидејќи немаш аргументи, а сакаш да напишеш нешто, мораш така.Тоа кога ќе се jават опинчари виртуелни патриоти од некакви паланки. Едноставно ко те jебе ових дана, друже.
Северџаните ќе станат бугари? Тогаш ќе треба да бесиме бугари, наместо северџани, ама истото е тоа нема разлика, гнида е гнида дали била северџанска, дали татарска.Драматични са и оште како...бидете подготвени.. ваксинират те северомакедонец и на сабахлен си б'лгарин![]()
Тука зборуваме македонски, а не татарско/монголско/турски.ваксинират те северомакедонец и на сабахлен си б'лгарин![]()
Ма кое си гревче, стари, одма истрча да се жалиш божемски сам не се знаш што претставуваш уствари? Не можеш еден муабет да истераш мушкарски.За разлика од тебе јас не одам со навреди. А ти, бидејќи немаш аргументи, а сакаш да напишеш нешто, мораш така.
Не изгледш како победник. Еве накратко зошто.Шта је бре, татарчета..Да не те чеша нешто? Вечити губитници ќе бидите, искомплексирани, со пониска вредност... Секогаш на погрешната страна... Да сум ко вас, искрено ќе се срамам од ова бишенцево...Ај не смарај, да не идеш за канаду....
Дај сега да видиме кој во суштност е губитникот:Шта је бре, татарчета..Да не те чеша нешто? Вечити губитници ќе бидите, искомплексирани, со пониска вредност... Секогаш на погрешната страна... Да сум ко вас, искрено ќе се срамам од ова бишенцево...Ај не смарај, да не идеш за канаду....
Пропушти смена на устав и воведуванjе на албанскиот за официален, сега последното е дека македонски амбасадор може да биде со две државjанства во странство, предполагам зарад албанциве. Македониjа, земjа на чудесаДај сега да видиме кој во суштност е губитникот:
Во времето на Киро Глигоров - од Македонија станавте FYROM.
Преубавата Звезда од Вергина стана на грозен вентилатор.
југоармијата ви обра се што имавте во касарните, па даже и радарот на аеродрома во Скопие ви зе и ве остави со гол г'з срешту УЧК.
Следва капитулацијата ви со позорнијот Охридски Договор од којто сеуште патите па и ке има да патите.
Порезот од Грција за НАТО во Букурешт
Втора смена на името: веке Северна Македонија
Вето от Б'лгарија за ЕУ
Можеби нешто сум пропуштил
Финансистки: 1990 по GDP per capita бевте 30% над нас, след 30 години сте 40% надолу
Види се кој е губитникот![]()
За 30 години Бугарија има изгубено нешто повеќе од 1/5 од популацијата. Од близу 9 милиони жители во 1990 сеа сте 7. До 2060 проценката е дека ќе сте 5. За разлика од вас, ние имаме бавен, но сепак стабилен раст на популацијата.Дај сега да видиме кој во суштност е губитникот:
Во времето на Киро Глигоров - од Македонија станавте FYROM.
Преубавата Звезда од Вергина стана на грозен вентилатор.
југоармијата ви обра се што имавте во касарните, па даже и радарот на аеродрома во Скопие ви зе и ве остави со гол г'з срешту УЧК.
Следва капитулацијата ви со позорнијот Охридски Договор од којто сеуште патите па и ке има да патите.
Порезот од Грција за НАТО во Букурешт
Втора смена на името: веке Северна Македонија
Вето от Б'лгарија за ЕУ
Можеби нешто сум пропуштил
Финансистки: 1990 по GDP per capita бевте 30% над нас, след 30 години сте 40% надолу
Види се кој е губитникот![]()