Политиките на Бугарија кон Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Anco
  • Време на започнување Време на започнување
Шо е ова "прави" бе ти и на втори викаш"други" ти ли си вистинсии македонец? Па ти си гнаса од заблудена србогркоманска овца.Тие шизофрена нациjа, другите шизофрена па гледаj тебе си бе на што личиш?

Оти море не можеше да го прочиташ ракописот од Гоце ? :D

Прав Бугарин го прочита, ама ти не можеше. Сите одродени Македонци бегаат од тој текст, како вампир од крст.

Затоа ние треба да ја расчистиме историјата, за нас самите, не заради другите.
Па расчисти. Под српската пропаганда за бугарите татари и грчката пропаганда за потомците на александар шо ке наjдеш? Бугарскиот учител Георги Делчев. Си се прашал во "етничко македонско" училиште ли бил учител и директор? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))На каков jазик учел децата пред Блаже ?

Па расчисти. Под српската пропаганда за бугарите татари и грчката пропаганда за потомците на александар шо ке наjдеш? Бугарскиот учител Георги Делчев. Си се прашал во "етничко македонско" училиште ли бил учител и директор? :)))))))))))))))))))))))))))))))))))На каков jазик учел децата пред Блаже ?
Јужно словенски? ил татарски?

Ајде со ова ќе исчезниш од темава. :)

%D0%93%D0%BE%D1%86%D0%B5.jpg

Ке исчезнам поради тоа што немам што да си кажам со одродени предавници гркосрбомани. Нема ЕУ ви чекаме да измкрете.

И да не ревете на нашите соjузници од 1941-44 да не терат да попуштиме. Ние фашисти они нацисти а вие секогаш куропушачи:)))))))))))))))))))

И да не ревете на нашите соjузници од 1941-44 да не терат да попуштиме. Ние фашисти они нацисти а вие секогаш куропушачи:)))))))))))))))))))
Со луѓе може да се разбираш. Со ментално оболени паразите што страдат од делузии на грандиозност...:tapp:

Абе ке разберете некои работи ама се гледа пак по мачниот начин.Ja сум на масата и кажувам не а ти си во подрумот и чекаш. Ке ми скака тука ова она:))))))))))

Абе ке разберете некои работи ама се гледа пак по мачниот начин.Ja сум на масата и кажувам не а ти си во подрумот и чекаш. Ке ми скака тука ова она:))))))))))
Ние не може да разбереме тоа што вие самите не може да сватите. Ама лупај главата од ѕид. Памет нема да ти дојде, ама ќе бидеш глуп пократко.

Кога немаш никаков успех во животот и си мизерен на личен план и ова ќе ќе го гледаш како „твоја“ победа, он бил на масата болвар цигански :pos:

Тито-мито и тоj Сталин се окажа кревка душа ако тогаш бевме удриле каj Вардарот немаше да се воспитуват вакви антибугарски гниди.

Тито-мито и тоj Сталин се окажа кревка душа ако тогаш бевме удриле каj Вардарот немаше да се воспитуват вакви антибугарски гниди.
И сталин и тито кренаа раце од вас , луѓе од болви ниту они не може да напраат. Швабите пробаа, крал ви ставија, ама останавте истите пусти арап-татар-монгулци од ден 1..

Кога немаш никаков успех во животот и си мизерен на личен план и ова ќе ќе го гледаш како „твоја“ победа, он бил на масата болвар цигански :pos:
Па да на масата седи Бугариja и кажува "НЕ" и готово е. Циганчето чека во подрум и лижи:)))))))))))))))))

Па да на масата седи Бугариja и кажува "НЕ" и готово е. Циганчето чека во подрум и лижи:)))))))))))))))))
Вувларија е во лудница и мисли дека поседува маса и подрум

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom