и Крватите се во Отан. И германците. Сите се наоружават и се мобилизират, ние патриотски си свиркаме Заветна и Земјо моја.Вие нема потреба вие сте во ОТАН, ќе ве брани особено ова буда.... Трамплино![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
и Крватите се во Отан. И германците. Сите се наоружават и се мобилизират, ние патриотски си свиркаме Заветна и Земјо моја.Вие нема потреба вие сте во ОТАН, ќе ве брани особено ова буда.... Трамплино![]()
Не знам кој го правел постот ама ме потсети на К15, од кога се шмрка марихуана ?
да, Германија е окупирана земја претпоставувам ова е јасно, но ние сме вазал на германија значи ние сме во многу полоша позиција, плус ако се земат во обзир факторите дека кај нас исклучиво се инсталираат продадени души, мислам се е јасно.и Крватите се во Отан. И германците. Сите се наоружават и се мобилизират, ние патриотски си свиркаме Заветна и Земјо моја.
Па не е јавна тајна дека зад Знам стои Бранко.Доказ повеќе дека патриотизмот, љубовта кон татковината нема партиски и идеолошки граници
![]()
(Фото) Бранко Црвеновски во друштво на членови на ЗНАМ и ВМРО-ДПМНЕ
Поранешниот премиер, претседател на државата и лидер на СДСМ, Бранко Црвенковски, предизвика бура реакции во јавноста откако на социјалните мрежи...skopje1.mk
Toa imase sklandal so snimka od sudska kancelarija kade shoshonov opnuva makedonka (vrabotena vo sudot) nakon sto ovaa mu ja ruga soprugata i nego kolku bile prosti i zaostanati shoshki, pa dobi i unapreduvanje posle toa.