Forrest Gump
низа1
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 7.038
- Поени од реакции
- 29.619
Полигамија и полиандрија како полимеризација нешто...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Хахаха, баш!Ако секој маж има по 4 жени,а да земеме во предвид дека бројот на мажи и жени во светот е приближно еднаков,тогаш би настанал огромен дефицит на жени,т.е за голем број мажи би немало жени.Значи полигамијата би била можна само доколку постои и полиандрија(една жена,повеќе мажи) само не знам колку од мажиштава што сонуваат за харем преполн со жени, би биле рамнодушни на помислата дека нивната женичка се плеска со сопругот број 4 во соседната соба.
Хахаха, баш!
Иначе стварно немам точно определен став, не сум ни против ни за, ако на некој (како Чарли Шин на пример) му одговара, и жените немаат проблем, незнам зошто мене би ми пречело. Се' што е со слободна волја направено, немам проблем, нека си тераат луѓето, па еден живот имаме, и премногу е краток да се замараме со мрчење за туѓиот.
Точно, законски не ги жени пошто не смее. Ама тоа што живее со повеќе го прави реално полигаменuncle Чарли не ги жени сите бе чоек![]()
Точно, законски не ги жени пошто не смее. Ама тоа што живее со повеќе го прави реално полигамен![]()
Кај и да е, можно е да се деси :p Ако не умре претходно од коксМислам дека после Хју Хефнер, Чарли треба да го забземе местото во плејбој![]()
Ако секој маж има по 4 жени,а да земеме во предвид дека бројот на мажи и жени во светот е приближно еднаков,тогаш би настанал огромен дефицит на жени,т.е за голем број мажи би немало жени.Значи полигамијата би била можна само доколку постои и полиандрија(една жена,повеќе мажи) само не знам колку од мажиштава што сонуваат за харем преполн со жени, би биле рамнодушни на помислата дека нивната женичка се плеска со сопругот број 4 во соседната соба.
Точно така, тоа е и решението... и немам ништо против да моите жени имаат други мажи, но само доколку тие мажи се достојни да и дадат љубов, внимание и разбирање во иста мера колку што би им дал и јас. Инаку не би биле достојни да ги имаат моите жени.
Па... бев изневерен од девојка со еден друг, но после сфатив колку тие периоди јас не и давав ни љубов ни внимание, па си побара кај друг. Незнам, можеби немаше да имам против ако едноставно ми кажеше, но вака тајно кога е сторено, повредува. Можеби ќе ја пуштев, можеби ќе се свестев дека не треба да ја пуштам, незнам.
аман бре... прочитај го првото мислење, одма во вориот ред е.............
не може онака да искоментираш... треба да ја покажеш минималната почит за креторот на темава, да го прочиташ барем првото мислење.Аман бре...онака искоментирав, ме фати в гуша...
не може онака да искоментираш... треба да ја покажеш минималната почит за креторот на темава, да го прочиташ барем првото мислење.
али ај да не тераме оф топик.