Why?
Самострел да зеам, да истепам тоа племе
- Член од
- 3 мај 2009
- Мислења
- 2.726
- Поени од реакции
- 2.940
А сега од твојот џеб ли ги плака?Ќе му дојде крај кога ќе ти пристигнат сметките и од твој џеб ќе ги плаќаш тогаш постирај ги тука да фаќаме сеир![]()

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А сега од твојот џеб ли ги плака?Ќе му дојде крај кога ќе ти пристигнат сметките и од твој џеб ќе ги плаќаш тогаш постирај ги тука да фаќаме сеир![]()

АЛО, ПРАВНИЦИ, КАДЕ СТЕ???
Страни и страни се изнапишаа, а за жал, досега не (ми) се јави НИЕДЕН правник со желба активно да се вклучи и помогне во изготвување на граѓанска иницијатива за ЕВН и Топлификација (не, не се важи тоа што сте лајкнале мое мислење, а пак си молчите).
Малку чудно, пошто знам дека има многу мои колеги на Кајганава. И на другите теми во врска со струјата апелирав, ништо.
Срамота!!!
Ај со среќа.Oчекувај ти на форум струјата да поевтини..ќе се изначекаш. Народ 20 год.не искочил на протест,ти сакаш на форум револуција да кревашАј со среќа.
Мислам дека е за џабе било какви иницјативи, барања.АЛО, ПРАВНИЦИ, КАДЕ СТЕ???
Страни и страни се изнапишаа, а за жал, досега не (ми) се јави НИЕДЕН правник со желба активно да се вклучи и помогне во изготвување на граѓанска иницијатива за ЕВН и Топлификација (не, не се важи тоа што сте лајкнале мое мислење, а пак си молчите).
Малку чудно, пошто знам дека има многу мои колеги на Кајганава. И на другите теми во врска со струјата апелирав, ништо.
Срамота!!!
Цитро, ако веќе не знаеш да разликуваш граѓанска иницијатива од револуција, подобро молчи.
али сепак убаво е човек оптимистички да гледа.Не протести туку тужба против топлификација за почеток? Топлификација веќе изгуби на уставен ќе изгуби пак!Мислам дека е за џабе било какви иницјативи, барања.
ЕВН е приватна компанија цените таа ги одредува,регулаторна е на процент понатака не знам што да ти пишам.
македонецот е далеку од спремен за било какви востанија или социални немири, посебно не кога секој има по некој во јавна администрација, и се свесни дека тој некој ке ја изгуби работата доколку учествува во било какви протести.
Македонецот е сеуште под човек,сеуште не еволуирал во вистинско човечко суштество. Дали е од водата , космичките зрачења што ги има врз ДРЕВНАТА И АНТИЧКА МАКЕДОНИЈА ама далеку сме од сето тоа.
Ако одиме по некоја логика, потребното време за освестување и дигање на глава е едно 15 години здраво ебење у мал мозок, моја проценка е дека се потребни уште едно 6/7 години владеење на гарнитурава за да се смени целокупната колективна свест на македонецот.
100 луѓе за тужба против топлификација ќе се собератЗнам,ама да ти кажам дека ни тоа ни тоа нема да ти успее.. да делеше нешто гратис ќе се испотепавме меѓусебе...вака тешкоали сепак убаво е човек оптимистички да гледа.

Браооо бее (Y) која мајка те роди волку паметенАко си си згрел вода после 22 часот, можеш да се тушираш ако сакаш и во 13 часот напладне. Прашането е кога ке загрееш водата.
Ајде да видиме сред Ноември , Декември направи го истото што ми го препорача ???? Пиши ми тогаш

Ќе го ставиш гравот од вечер на најтивко и одсабајле ти е готов...Жива душа ќе нема на улица оти сите ќе се бањаат и ќе се подмиваат со топла вода после 10 навечер![]()
Многу ме плаши народов Македонски!
До каде и до кого вака незнам ама тешко ќе биде!
Коцката вика НАРОДОТ ЌЕ СЕ НАВИКНЕ НА СЕ,ОД ПОЧЕТОК СЕ БУНАТ АМА ЌЕ УВИДАТ ДЕКА ОВАА ВЛАДА РАБОТИ ЗА НИВНО ДОБРО....
Исто и тој претседателот на регулаторна ,се обиде да не убеди дека вака струјата ќе биде поевтина за 10% хахаааа