Ivica^
Confident Liar
- Член од
- 14 август 2007
- Мислења
- 11.406
- Поени од реакции
- 16.641
Шо е бе интернет хулигану шо те мачи тебе?
Смири се Буци, иди шетни го кучето, релаксирај се
Шо е бе интернет хулигану шо те мачи тебе?
Па во право се, под услов ако не ги земеме во обзир 33% ангажирана П, 18% ДДВ, улично осветлување, затезна камата, 5% за ново порше на ЕВН директорите, 3% вработување на трети братучеди на регулаторите...Ево Курир ќе ви разјасни некои работи.
http://kurir.mk/makedonija/vesti/80167-Energyeu-Strujata-megu-najevtinite-vo-JIE
ПЕНЗИОНЕРИТЕ(тие се и најзагрозените-чинам) тие и најмногу ја користат таа евтина дневна струа , најмногу штедат и внимаваат кога и како да вклучат бојлери рерни,,,,,,а и најмасовно ќе излезатЛЕГАЛНА БОРБА ПРОТИВ ТОПЛИФИКАЦИЈА И ЕВН
ЌЕ ВЕ МОЛАМ ПИШЕТЕ И ПП НА PLAVOOKA ИЛИ ИЗЈАСНЕТЕ СЕ ТУКА НА ТЕМАВА КОЈ Е ДА ОДИМЕ НАЈКУЛТУРНО СО ГРАЃАНСКА ИНИЦИЈАТИВА СО КОЈА ЌЕ СИ ГИ ЗАШТИТИМЕ НАШИТЕ ПРАВА И ИНТЕРЕСИ
Проблемот е што ќе има и други неосновани поскапувања во иднина. Никој за ништо не се буни. Тогаш не само пензионерите туку и другите и те како ќе осетат. Не е на арно ова мора нешто да се прави не бива вака!ПЕНЗИОНЕРИТЕ(тие се и најзагрозените-чинам) тие и најмногу ја користат таа евтина дневна струа , најмногу штедат и внимаваат кога и како да вклучат бојлери рерни,,,,,,а и најмасовно ќе излезат
Туку ,,,,,,денес читав нешто за ова и стварно неможев да се изначудам 21-век алооооооооооо
- Имено, од наводно направените анализи испаѓа дека најсиромашните и најштедливите ќе плаќаат најмалку 110 евра повеќе за струја на годишно ниво и тоа под МАКСИМАЛНО штедење - каде освен фрижидер, шпорет, светилка , НЕМА НИТУ ЕДЕН друг уред вклучено( кои они го сметаат како СУВИШЕН) ЛУДАЦИ БЕ
кај им се бојлери, клими, ТВ-а,компјутер,,,,,,
Замислете - како тоа ќе го сварат пензионерите или оние семејства кои едвај преживуваат ?!
а кој рече нешто поинаку?ПНе е на арно ова мора нешто да се прави не бива вака!
Прашањето е што ти сакаш и можеш да направиш? Еве приклучи се кон иницијативата? Ќе направиме за почеток тужба против топлификација и веројатно дека таа тужба ќе ја добиеме. Еве подржи не земи потпиши се.а кој рече нешто поинаку?
напишав дека нема пензионер кој нема да излезе доколку е информиран - каде и кога, а поготово ако им е јасно колку оваа мерка ќе ги мавне по џеб,
Само на таа слика има една многу битна напоменаМакедонија има најевтина цена на струјата во Регионот и далеку поевтина цена од земјите во еврозоната.
... почнаа да му праат филмчиња на народот. А за платите молчат.
Цените се со вклучени сите даноци и такси.Notes:- End-user price, includes all taxes.
Може и јас суруш да удрам??"Се молат Владата и Регулаторна да ме фатат за цицка кога веќе ме ебат."
Што не напишат пост за тоа како во македонија се живее најмизерно од сите тие набројани земји во листата...Ево Курир ќе ви разјасни некои работи.
http://kurir.mk/makedonija/vesti/80167-Energyeu-Strujata-megu-najevtinite-vo-JIE
Ќе му дојде крај кога ќе ти пристигнат сметките и од твој џеб ќе ги плаќаш тогаш постирај ги тука да фаќаме сеир
Му нема крај на сеир-ов