Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
spooky напиша:Allita, од постов можам да заклучам само дека не си го видела „тој долу”... Или грешам?
Епа вака, на кратко. „Тој” е граден од сунѓересто ткиво кое е полно со комори за крв. При сексуална возбуда или физичко надразнување, ’рбетниот мозок праќа сигнали до „него” и коморите во ткивото почнуваат да се полнат со крв, со што го растегнуваат и доведуваат во ерективна состојба. The rest is history.
...јас сакам да знам како секој тоа си го доживува...струи ли нешто...си помислуваш ли нешто пред да спука тој долу...или вака гледаш некоја риба и динг...такви работи за литература, биологија, физикологија и за познавање на тој долу сум на завидно ниво...али филингот...тоа кликерот...што пред да се слуши ерекшнот...тие работи ме интересираат...ако ме разбираш на што мислам...Allita напиша:лелелее спуки ептен ја спука...јас сакам да знам како секој тоа си го доживува...струи ли нешто...си помислуваш ли нешто пред да спука тој долу...или вака гледаш некоја риба и динг...такви работи за литература, биологија, физикологија и за познавање на тој долу сум на завидно ниво...али филингот...тоа кликерот...што пред да се слуши ерекшнот...тие работи ме интересираат...ако ме разбираш на што мислам...
![]()

Dimitarc напиша:mene mi se diga skoro na se dobro, doterano zensko! Jebi ga takvi mi se godinite
Allita напиша:лелелее спуки ептен ја спука...јас сакам да знам како секој тоа си го доживува...струи ли нешто...си помислуваш ли нешто пред да спука тој долу...или вака гледаш некоја риба и динг...такви работи за литература, биологија, физикологија и за познавање на тој долу сум на завидно ниво...али филингот...тоа кликерот...што пред да се слуши ерекшнот...тие работи ме интересираат...ако ме разбираш на што мислам...
![]()
...а ти си на пример на деловен состанок
!
Garfield напиша:Зависи, мене во моментов многу нешто ми е секси, а за две недели да не одам утре во цивилизација, ќе барав офца да онодам, оти ќе ми биоде секси.
ali cudni se tie raboti...interesantna e temava nema shto...
Mandrak напиша:-Ако е неочекувано и во неприкладен момент, филингот е катастрофа, непријатно изненадување кое кај нас машките за разлика од женските може да биде воочливо од околината. Колку е „тапа” да ти погледнат во шлицот и да си кажат во себе или дури и да си дошепнат меѓу себе „на овој му се дигна”...а ти си на пример на деловен состанок
!
Во оние прикладни и пожелни моменти, дефинитивно неможам да најдам добри зборови за да го опишам тоа прекрасно чувство на растењето и будењето на неговото величество в гаќи или надвор од нив, во раката на партнерката или нејзината.....ај доста, има и други луѓе овде не сум сам, ќе ми се дигне.![]()
u sekoj slucaj interesantno da ti se Opaaa na deloven sostanok...ke ti skratat od plata bidjeki ne mislish na rabotata deka u drugo ti e umot 
The`bItCh напиша:Дали пенисот е „покорен“ на мозокот или само на хормоните?

Thief напиша:Што би рекол еден мој драг пријател: најголем сексуален орган е мозокот.![]()
..pameten ti e toj prijatelot..tochno e toa deka mozokot kontrolira se` ...a pod negovo dejstvo..t.e. odkako toj ke isprati nekakvi signali...ke pocne stimulacija na se` drugo.Erekcijata e samo manifestacija na mozochnata aktivnost
.Kako i da e..da ne filozofiram mnogu
...sepak onie sto go osetile toa na "svoja koza"
..mozat da kazat nesto povece... a ako sakate mozam da vi iskopiram nekoj del od "Guyton-medicinska fiziologija" 

The`bItCh напиша:Пенисот каков таков е единствениот мускул кој што машкото „не може да го контролира“, затоа што тој влијае врз „гордоста на сопственикот“. Машкото е тоа што треба да воспостави било каков однос со својот орган. Не е лесно да поседуваш огран кој си има „свој сопствен живот“ нели?:wink:
Прашањето ми беше..
Дали пенисот е „покорен“ на мозокот или само на хормоните?