Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Ајде некој да помогне како е најдобро да се извадат пари од фул тилт

Дали преку виза дебитна или преку Скрил.
Проблемот е што на Скрил виза картичката не ми е верифицирана па се плашам дали после трансакцијата на да не заглават таму парите т.е да не можам да си префрлам пари на дебитната.

Инаку внесена ми е Виза дебитната картица на фул тилт имам направено депозит на два пати од по 10 долари

Се работи за 400 долари

Ајде некој да помогне како е најдобро да се извадат пари од фул тилт

Дали преку виза дебитна или преку Скрил.
Проблемот е што на Скрил виза картичката не ми е верифицирана па се плашам дали после трансакцијата на да не заглават таму парите т.е да не можам да си префрлам пари на дебитната.

Инаку внесена ми е Виза дебитната картица на фул тилт имам направено депозит на два пати од по 10 долари

Се работи за 400 долари
Немај гајле извади ги на скрил па после регистрирај картица , секако ќе ти стојат на скрил парите не ти бегаат никаде .

Prodavam karti Bicycle Seconds Poker (crven shpil) i World Poker Tour (crn i plav shpil). 200 denari od shpil :D

Освен 888покер, дај кажете некоја друга страна кај шо има бонус при регистрација, ама да не бара депозит..
Значи фри тикетче за турнир, или да дава 1 долар/евро нешо така...

БЕЗ ДЕПОЗИТ АМАН :D

Освен 888покер, дај кажете некоја друга страна кај шо има бонус при регистрација, ама да не бара депозит..
Значи фри тикетче за турнир, или да дава 1 долар/евро нешо така...

БЕЗ ДЕПОЗИТ АМАН :D
Поарно играј на фб дека без депозит немат шанси да ги извајш парите така да џабе играш.

Поарно играј на фб дека без депозит немат шанси да ги извајш парите така да џабе играш.
Абе ќе напрам депозит секако јас, чекам плата за 4-5 дена, туку реков дур неам кеш дали имат некоја страна...
Се регнав на покерстарс, и уш неколку други..

САмо на 888покер, ми даде 7 тикети за турнири...

Абе ќе напрам депозит секако јас, чекам плата за 4-5 дена, туку реков дур неам кеш дали имат некоја страна...

Имаш во пп сега сајт за да се регистрираш

http://www.pokerstrategy.com/

Страна која после помината ''обука'' дава почетен капитал од 50 долари на сите страни кои што соработуваат со нив(скоро сите покер страни).
Јас ги земав на еверест покер пред 3-4 год, и ги спукав сите за 2 дена :)

momci na koja adresa da igram poker i direkno karticka moze da se logiram ili treba nesto drugo i smem li da igram preku internet ne li e zabraneto kockanjeto ?

Покерстарс, таму впрочем се играт и турнирите од Македонската покер федерација

momci na koja adresa da igram poker i direkno karticka moze da se logiram ili treba nesto drugo i smem li da igram preku internet ne li e zabraneto kockanjeto ?

Зависи што ти е целта, и колку ти е знаењето. На покерстарс се вртат најмногу пари, но има и најмногу добри играчи. Ако си почетник, подобро ти е да играш на некој покер што е врзан со некоја кладилница, таму повеќето покер играчи ќе бидат рекреативци.

Јас кога сакав да почнам да играм со вистински пари на нет, ``љубезната`` службеничка на Стопанска банка ми рече дека е невозможно да ги извадам парите со никаква картичка VISA Internet, и слични картици од Стопанска банка или од било која друга во Македонија. бидејќи наводно сум го нарушувал ``законот за коцкање`` во Македонија.
Any explanations?

Јас кога сакав да почнам да играм со вистински пари на нет, ``љубезната`` службеничка на Стопанска банка ми рече дека е невозможно да ги извадам парите со никаква картичка VISA Internet, и слични картици од Стопанска банка или од било која друга во Македонија. бидејќи наводно сум го нарушувал ``законот за коцкање`` во Македонија.
Any explanations?
Ke koristis posrednici kako Skrill

Sent from my LG-D850 using Tapatalk

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom