Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Значи сеа дур не ја попунам ленатата за бонус, можам само покер да играм со овие пари. Пробав ја да се кладам и неможе :confused: Ај ке видиме што ке направам, ако извадам пари ке пишам тука. :coffee:
Не, не... се што ќе направиш над 50$ ке можеш да го кладиш. Знажи кога ке направиш 55 $ на пример, стани од маса да легнат пари на сметка и после тие 5 долари можеш да ги кладиш. исто така со истиот јузернејм и пасворд, логирај се на partybets.com и таму пробај.
--- надополнето: Sep 2, 2011 4:10 PM ---
Koj ke pomogne okolu kvizot i dali ke ima problem so porano imav profil na stranata?
Пиши скајп или мсн во порака ке го решам за тебе.

238550_460s.jpg

Е типот на третата слика е прав покераш :)

јас играм на pokerstars, fulltilts знам ја затвори ја, исто имам играно на club4aces
ќе прашам дали може да се истават пари во банка, пример на visa electron?

3 дена играм на Бвин 17 ситнгоу по ред губам. Од 60 сега сум едвај над 40 евра. БУКВАЛНО се што платив, секој чип што гоставив на масата изгубив. Ваков малер немам видено.

Аман некоја помош за тој квиз на Poker strategy иам уште два пати фора да го решам се намачив и никако не можам

Нјабрзо ситнгоу што имам видено. Уште во прата рака заврши. Одам олин со QQ, другиот влева со КК, третион со АА и четвртиот со 5 9 во лист. Три листа на масата и чао пријатно.

Нјабрзо ситнгоу што имам видено. Уште во прата рака заврши. Одам олин со QQ, другиот влева со КК, третион со АА и четвртиот со 5 9 во лист. Три листа на масата и чао пријатно.
Многу јасно .... чим се 3+ со пар у рака + 1 со различни карти или како во твојот случај во боја ќе изигра со уше една карта за еден од нив или ќе направи два пара на другиот шо нема пар у рака или ќе му направи боја , барем мене така секогаш ми се случувало на турнири а кеш е друг случајот :D

Уште еден добар турнир освоив да се пофалам чисто Фриролот што е на IrishEyes poker....од 4000-5000 играчи прво место 40 евра :D...ама до сега после секое вакво освојување ги губам парите на сит нго ...ке пробам сега да играм мултитејбл само па ке видам што ке биде :D

Уште еден добар турнир освоив да се пофалам чисто Фриролот што е на IrishEyes poker....од 4000-5000 играчи прво место 40 евра :D...ама до сега после секое вакво освојување ги губам парите на сит нго ...ке пробам сега да играм мултитејбл само па ке видам што ке биде :D
Честитки , влевај му одма со сите 40 на голема маса :D

Vaka ako ima nekoj sto znae vo Skopje kaj moze da se igra poker,ama da ne e elektronski...da ima diler?i da e sve regularno da ne e nekoja dupka cekam odgovor pozz

Абе од покерстратеџи добив уште 50$ награда ама мора да ги играм на партипокер и вика мора нов акаунт.Ако направам нов акаунт тоа ќе ми биде 3 пат акаунт на парти.Нема да има никаков проблем ако играм од друга ип адреса да речиме од некое интернет кафе?

И мене ми стигна, им вратив дека имам акаунт а тие ми одговорија дека тоа било само ако немаш претходно направено акаунт.

Абе од покерстратеџи добив уште 50$ награда ама мора да ги играм на партипокер и вика мора нов акаунт.Ако направам нов акаунт тоа ќе ми биде 3 пат акаунт на парти.Нема да има никаков проблем ако играм од друга ип адреса да речиме од некое интернет кафе?
Па како ќе играш коа веќе имав внесено вистински податоци за тебе.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom