Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
На мене ми стигна тоа пред 1 месец за пари на парти покер,имав отворено акунт таму од мнооогу порано ама не ми правија проблем....отидов Delete Cockies , и си отворив повторно акаунт и се излезе како што треба,,,стигнаа парите ;D

281243_460s.jpg

one in a million

Јас играм само во живо и со друштво за забава и тоа многу ретко.Дефинитивно покерот е штетен по здравјтето ама добро ми оди и секогаш ќарам (y)

Ххаахах...најлудата рака што сум ја видел до сега :vozbud:
да се надеваме дека овие 2јца не се откажале од покерот заради тоа :D

да си ја кажам маката зш 3 дена со ред ми се дешават да губам на финални маси на покер со 5 карти до 32 прво двајцата имаме боја јас Пик он Треф и ме тепа КОЈА БОЈА Е ПОСИЛНА и второ ми прави скала за која не знаев дека постои 7,8,9,10,А дај кажите шо е финтава

да си ја кажам маката зш 3 дена со ред ми се дешават да губам на финални маси на покер со 5 карти до 32 прво двајцата имаме боја јас Пик он Треф и ме тепа КОЈА БОЈА Е ПОСИЛНА и второ ми прави скала за која не знаев дека постои 7,8,9,10,А дај кажите шо е финтава

Еднаш сретнав мислам ваква скала кога играв отворен покер со една карта затворена само,,, Telesina Poker ili Americana така некако се викаше не ми текнува баш...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom