А
Анноун
Гостин
Одлична промоција на CoolHandPoker,после регистрацијата одете во Promotion и одете на првото CLAIM offer 1 , внесете точен телефонски број и ке ви стигне после 1 мин еден код кој треба да го внесете таму и ви стигаат парите на сметката
http://www.facebook.com/pages/COOL-...t-Required/219080181470048?sk=app_14167664298
супер сајт . за 2 минути направив акаунт и ми дадоа 2 евра бонус кеш , и 3 евра за турнири (кои не ги искористив) . со 2 евра за нецел саат ги направив12 евра . другиот ден седнав на 0.10/0,20 маса со сите пари . за 5 минути дојде добра рака КК . прво само платив , ама оној после мене накачи за 1 евро. сите фолднаа, јас викам не го плаќам само , ќе му идам алл ин па нека плаќа или нека избега. отидов алл ин , а овој дремеше некое време , што ми беше знак дека нема АА сигурно , и дека барем ќе иам поголеми шанси за победа , арно ама плати дечкото 10 евра . лошото на сајтот е што при алл ин не се гледаат картите на противникот, дури на крај откако ќе излезат петте карти доле на маса се откриваат. и излегоа некои црвенила доле , немаше кец , викам го јадам овој сега , 22 евра отидов , кога гледам чиповите накај него одат , АQ срцинја у рака , боја направил уште на 4тата карта.

Ова петти пат минимум кога со последните 10 евра одам на вакви маси , и секогаш губам со кк или qq . пусти малер , никако да тргни работава