Покер

• Креатор на темата Креатор на темата Montes
  • Време на започнување Време на започнување
Одлична промоција на CoolHandPoker,после регистрацијата одете во Promotion и одете на првото CLAIM offer 1 , внесете точен телефонски број и ке ви стигне после 1 мин еден код кој треба да го внесете таму и ви стигаат парите на сметката :D

http://www.facebook.com/pages/COOL-...t-Required/219080181470048?sk=app_14167664298

супер сајт . за 2 минути направив акаунт и ми дадоа 2 евра бонус кеш , и 3 евра за турнири (кои не ги искористив) . со 2 евра за нецел саат ги направив12 евра . другиот ден седнав на 0.10/0,20 маса со сите пари . за 5 минути дојде добра рака КК . прво само платив , ама оној после мене накачи за 1 евро. сите фолднаа, јас викам не го плаќам само , ќе му идам алл ин па нека плаќа или нека избега. отидов алл ин , а овој дремеше некое време , што ми беше знак дека нема АА сигурно , и дека барем ќе иам поголеми шанси за победа , арно ама плати дечкото 10 евра . лошото на сајтот е што при алл ин не се гледаат картите на противникот, дури на крај откако ќе излезат петте карти доле на маса се откриваат. и излегоа некои црвенила доле , немаше кец , викам го јадам овој сега , 22 евра отидов , кога гледам чиповите накај него одат , АQ срцинја у рака , боја направил уште на 4тата карта. :tapp:
Ова петти пат минимум кога со последните 10 евра одам на вакви маси , и секогаш губам со кк или qq . пусти малер , никако да тргни работава :)

супер сајт . за 2 минути направив акаунт и ми дадоа 2 евра бонус кеш , и 3 евра за турнири (кои не ги искористив) . со 2 евра за нецел саат ги направив12 евра . другиот ден седнав на 0.10/0,20 маса со сите пари . за 5 минути дојде добра рака КК . прво само платив , ама оној после мене накачи за 1 евро. сите фолднаа, јас викам не го плаќам само , ќе му идам алл ин па нека плаќа или нека избега. отидов алл ин , а овој дремеше некое време , што ми беше знак дека нема АА сигурно , и дека барем ќе иам поголеми шанси за победа , арно ама плати дечкото 10 евра . лошото на сајтот е што при алл ин не се гледаат картите на противникот, дури на крај откако ќе излезат петте карти доле на маса се откриваат. и излегоа некои црвенила доле , немаше кец , викам го јадам овој сега , 22 евра отидов , кога гледам чиповите накај него одат , АQ срцинја у рака , боја направил уште на 4тата карта. :tapp:
Ова петти пат минимум кога со последните 10 евра одам на вакви маси , и секогаш губам со кк или qq . пусти малер , никако да тргни работава :)
se registrirav na stranava i sve ok...isto i jas na pocetok gi napraiv 20 evra nekade...i posle ova mi se slucuva :( imam vo raka 4 i 5 list nikoj ne kaci i plakam mi vadi flop 6,7,8 list odam jas cek eden kacuva za 2 evra jas samo plakam...potoa vadi neso crvena karta jas pak cek toj all in go plakam i siguren deka go nosam...a toj vo rakata drzi 9 i 10 list :( zalnoooo

со ваков bankroll management ни Фил Ајви неможе пари да направи. Ти може не си лош играч но се додека го ризикуваш целиот bankroll нема да имаш успех.

со ваков bankroll management ни Фил Ајви неможе пари да направи. Ти може не си лош играч но се додека го ризикуваш целиот bankroll нема да имаш успех.

може си во право , и јас мислев околу тоа , можебо треба да играм подолго време на ситните маси , барем до 40-50 евра да не мрдам од 0.05/0.10 . ама кај кај поинтересно е на масите со повеќе пари каде можеш со две добри раце у серија да отидеш 50 евра набрзина , отколку да измолиш некој стиснат да ти плати на овие маливе маси за некои мизерни 2-3 евра.

Одлична промоција на CoolHandPoker,после регистрацијата одете во Promotion и одете на првото CLAIM offer 1 , внесете точен телефонски број и ке ви стигне после 1 мин еден код кој треба да го внесете таму и ви стигаат парите на сметката :D

http://www.facebook.com/pages/COOL-...t-Required/219080181470048?sk=app_14167664298

Неможам да се рег зашто немам 18години. Ако пишам лажна година,ако ми побараат пасош за идентификација?

Неможам да се рег зашто немам 18години. Ако пишам лажна година,ако ми побараат пасош за идентификација?

Нема да ти побарат пасош ке ти стигнат парите, но ако дојде до вадење на пари ке имаш сигурно проблем,освен ако не најдеш некој друг начин( да се договориш со некој да му ги префрлиш преку игра па тој да ти ги даде).... јас така на Club4aces ми загинаа 50 евра, кога видоа дека се лажни податоците ми го блокираа акунтот па сега глеј си :D

Даваат пренос од покер турнириве на канал 5 ? Минатото лето редовно гледав, а ова лето само еднаш фатив. Незнам кој денови има и дали има сеуште ?

Вчера освоив на Cool hand poker добра пара...на овој 500 евра за нови играчи земав 50 евра 5 место а смешно ми е како не го осовоив,бев чип лидер цело време добро играв,..ми даде 10 и 3 и ме фати мала блинда си реков ке одам фолд глупи карти се...и нз кој гавол ме накара ја платив блиндата, и на флоп ми дава 2 , 3, 5,...одам Чек тој Чек..на турн 10 , си реков нема каде да бегаш. му давам добар рејс он рирејс јас калл и бeше скала со 4,6 :((

Јас обично се соберам со пријателите и секој си земе по 10.000 денари, и се собереме по 6 души и кој тепа тај си ги земе 60.000:D
--- надополнето: Aug 4, 2011 10:23 AM ---
abe
dajte nekoj mak tutorijal za igranje poker
stvarno sakam da naucam
http://makedonskipoker.com/articles/poker-rules
СЕ ЗА ПОКЕР!
--- надополнето: Aug 4, 2011 10:31 AM ---
http://poker.winner.com/
на оваа страна имам освоено 50.000$

Јас знам обичен класичен покер да играм, ова на фејсбук тексас холдем или било кој онлајн покер ич не ми се јасни. Може да ми објасни некој како да играм онлајн? Гледам горе се спомнува АА, AQ, wtf? Јас си го знам обичниот со 4 кеца итн. :D Што е финтата со овој? Нема ли некој онлајн класичен?

Јас знам обичен класичен покер да играм, ова на фејсбук тексас холдем или било кој онлајн покер ич не ми се јасни. Може да ми објасни некој како да играм онлајн? Гледам горе се спомнува АА, AQ, wtf? Јас си го знам обичниот со 4 кеца итн. :D Што е финтата со овој? Нема ли некој онлајн класичен?

Незнам кој ти е тој обичниот (најверојатно кога 5 карти ти се делат и потоа дилерот те прашува уште колку ќе земеш, а притоа се ослободуваш од тие што ги сметаш за непотребни), ама важно е дека скоро сите се играат со 5 карти. Texas hold 'em ти е со 2 карти во рака и 5 на маса од кои минимум 3 ќе употребиш за да добиеш нешто. Инаку AA(два кеца) и AQ(кец, дама). А бидејќи моментално Texas hold 'em е најпопуларен ти препорачувам да го научиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom